Spor Haber Girişi : 29 Haziran 2021 12:24

Dadaş'ın fırsat senesi

Dadaş'ın fırsat senesi
BB Erzurumspor'un Hocası Erkan Sözeri, "Yarım kalan işimi tamamlamaya geldim. Dadaşların benim için pozitif ayrımcılığı var. Bu sezonu ben Mavi-beyazlı kulübümüz için bir fırsat senesi olarak görüyorum" dedi.

ERZURUM AJANS - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bu sezonun Mavi-beyazlılar için fırsat senesi olacağını söyledi.

 

 

Sözeri, “Geçtiğimiz sezon Sportif Direktör olmadığı için teknik adamlar zor durumda kalabiliyordu. Bu sezon Muzaffer Bilazer’in sportif direktör olarak görev yapması çok önemli. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen ile Kulüp Başkanımız Ömer düzgün, takım yeniden Süper Lige dönmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söylediler. Ben de bu anlamda 2021-2022 sezonunun bir fırsat senesi olacağını düşünüyorum. Bu sezonu biz fırsata çevireceğiz” dedi. 

 


Süper Lig ayarında bir lig TFF 1. Ligin Süper Ligden düşen Erzurumspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Denizlispor’un yanı sıra alttan gelen Manisa, Eyüp ve Kocaelispor ile yeni bir heyecanlı lig olacağını belirten Sözeri, “Bursaspor gibi Süper Lig şampiyonu olmuş bir camia var, Balıkesir, Tuzla, Ümraniye, Menemen, Bandırma, Adana gibi takımlar var. Ayrıca Altınordu, İstanbul gibi sistem takımları var. Samsunspor gibi güçlü bir ekip, yine Keçiören, Bolu takımlar var. Süper Lig ayarında bir lig olacak” dedi.

 

 

"TFF 1. Ligin Marka değeri çok yüksek"

 

 

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, transfer konusunda taraftarların biraz daha sabır ve anlayış göstermelerini isteyerek “TFF 1. Ligin en iyi oyuncularını almak istiyoruz. Bunun için de ince eleyip sık dokuyoruz. Bir çok oyuncuyu takip ediyoruz” dedi. Bu sezon TFF 1. Ligin marka değerinin yüksek bir lig olacağının altını çizen Dadaşların Hocası Erkan Sözeri, “Bizi marka değeri çok yüksek bir lig bekliyor. Hep birlikte bu ligin marka değerini yükseğe çekeceğiz” dedi.

 


"Taraftarın bizden nasıl bir takım istediğini biliyoruz"

 

 

Mavi-beyazlı takımın teknik patronu Erkan Sözeri, Erzurumspor’un kendi hayatında pozitif ayrımcılığı olan bir camia olduğunun altını çizerek, “Ben bu sezon şampiyonluğa oynamayacak olan bir takımda görev almayı düşünmüyordum, Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen ve Kulüp Başkanımız Ömer Düzgün şampiyon olacak bir ekip kuracağız, deyince teklifi tereddütsüz kabul ettim. Taraftarımızın bizden nasıl bir takım kurmamız  erektiğini biliyorum. Onları heyecanlandıracak bir takım kuracağız” diye konuştu.

 

 

Bilazer’e övgü yağdırdı

 

 

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yönetimin sportif direktörlük görevine  etirdiği Muzaffer Bilazer’e de övgüler yağdırdı. Sözeri, “Ben BB Erzurumspor’da Muzaffer Bilazer’den sonra teknik direktörlüğe getirilmiştim. Onun gibi bir futbol adamının sportif direktörlüğe getirilmesi çok güzel bir durum. Artık yönetimle takım  rasında bir köprü vazifesi güdecek bir isim var. Bilazer’in köprü vazifesini en iyi şekilde yürüteceğine inanıyorum” dedi.

 

 

 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.