Spor Haber Girişi : 05 Ekim 2023 10:48

Dadaş'ın golcüsüne Körfezde büyük iş düşecek

Dadaş'ın golcüsüne Körfezde büyük iş düşecek
Son iki sezonda Dadaşların en golcü ismi olan Eren Tozlu bu sezonda gollerini Mavi-beyazlı forma için atıyor. Çift Başlı Kartalların deneyimli forveti Kocaeli deplasmanında da sahada en büyük koz olacak.

Son iki sezonda Dadaşların en golcü ismi olan Eren Tozlu bu sezonda gollerini Mavi-beyazlı forma için atıyor. Çift  Başlı Kartalların deneyimli forveti Kocaeli deplasmanında da sahada en büyük koz olacak.

 

 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’un deneyimli forvetine Kocaeli deplasmanında da büyük görev düşecek. 2021-2022 sezonunda Mavi-beyazlı forma ile çift haneli rakamlara ulaşan ismi olan ve geçtiğimiz sezonda 13 gol 5 asistlik performansıyla Erzurumspor’un en skorer ismi olan Eren Tozlu, bu sezonda gollerini atmaya başladı. Geride kalan 7 haftada 2 gol atan deneyimli forvet, Cuma akşamı 8. Haftanın açılış mücadelesi olan Kocaeli karşılaşmasında da Teknik Patron Hakan Kutlu’nun en büyük gol silahı olacak.

 

Taraftardan ‘susturucu’ lakabı

 

Altay’dan sonda Kazım Karabekir Stadı’nda Boluspor’a da gol atan 32 yaşındaki golcüye taraftarlar, ‘Susturucu’ lakabını taktı. Mavi-beyazlı oyuncu, arkadaşlarının desteği ve yardımıyla Cuma akşamı Kocaelispor’a da gol atmayı çok istediğini söyledi. Eren, forvet oyuncusu olarak görevinin gol atmak olduğunu belirterek, “Bolu maçını kazanmamız çok önemliydi. Bunun için çok mutluyum. Tabi ki, sonuçta benim attığım golle kazanmış olmak ise şansım adına gurur verici. İnşallah yakaladığımız olumlu havayı devam ettiririz” diye konuştu. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.