Spor Haber Girişi : 09 Mayıs 2014 11:50

Dadaş K. Maraş'a karargah kurdu

Dadaş K. Maraş'a karargah kurdu
Salı günü saat 20.30'da Hacettepespor ile Play-Off'ta finale kalma maçında karşı karşıya gelecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraş'ta kampa girdi.
Erzurumajans-Furkan Nehri bildiriyor-2.Lig yolunda en önemli virajlardan biri olan Hacettepe maçı yaklaşırken, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da zorlu karşılaşma için Kahramanmaraş'ta kampa girdi.

Teknik Direktör Yavuz İncedal ile yardımcıları Gökhan Kaynak, Rıfkı Ekenler ile Cengiz Tarım yönetiminde uzun bir otobüs yolculuğunun ardından önceki akşam K. Maraş'a ulaşan Erzurum Büyükşehir Belediyespor,  konakladığı otelde kampa girdi. Mavi-beyazlılar, Hacettepe maçının çalışmalarına ise dün akşam devam etti.

Belediyespor'a ilgi yoğun

E
rzurum'dan  önceki gün coşkulu bir şekilde yönetici ve taraftarlar tarafından uğurlanan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, özellikle Bingöl ve Elazığ'da büyük bir ilgi gördü. Kafilenin yanına gelen Bingöl ve Elazığlı gençler, mavi-beyazlılara sevgi gösterisinde bulundu. Bugünden itibaren Kahramanmaraş'ta da büyük ilgi görmesi beklenen Erzurum ekibine, maç günü ise yüzlerce Erzurumlu'nun destek vereceği öğrenildi. (Kaynak: Pusula)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.