Spor Haber Girişi : 23 Eylül 2023 10:01

Dadaş Sefa sürecek

Dadaş Sefa sürecek
Erzurumsporlu Sefa Akgün, orta sahada sergilediği futbolla göz dolduruyor. Genç futbolcuya Teknik Patron Hakan Kutlu, daha fazla özgürlük vermesi bekleniyor.

Erzurumsporlu Sefa Akgün, orta sahada sergilediği futbolla göz dolduruyor. Genç futbolcuya Teknik Patron Hakan Kutlu, daha fazla  özgürlük vermesi bekleniyor.

 

 

Trendyol 1.Lig  ekiplerinden Erzurumspor'un 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Sefa Akgün, performansıyla taraftarların alkışını alırken, teknik heyeti de memnun etti.

 

Dadaşların hocası Hakan Kutlu, başarılı orta saha oyuncusuna daha fazla sorumluluk vermeyi ve özgürlük tanımayı planlıyor.

 

Şut atmaktan korkma

 

Bu sezon geride kalan 5 haftada başarılı bir grafik çizen ve her geçen Maç dahada verimli olan Sefa Akgün'e Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun "Şut atmaktan korkma, sen şutör özelliği olan bir oyuncusun. Kaleyi gördüğün anda vurmaktan korkma' dediği öğrenildi.

 

Teknik Patron Kutlu, genç futbolcuya "Basit oyna, sorumluluk üstlenmekten çekinme. Erzurumsporumuz adına daha önemli işler yapacağına inanıyorum" dedi.

 

Bu sezon henüz gol ve asistle tanışmayan futbolcudan taraftarlar da  asist ve goller bekliyor. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.