Erzurum Haber Girişi : 13 Şubat 2023 12:24

Dadaşlar Sever'i gözyaşlarıyla uğurladı!

Dadaşlar Sever'i gözyaşlarıyla uğurladı!
Kahramanmaraş depreminden sağ olarak kurtarılan İstiklal Spor'un Erzurumlu yıldızı Burhanettin Sever, hastanede hayatını kaybetti. Dadaş futbolcu memleketinde gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.

Erzurum deprem şehidi futbolcu Burhanettin Sever’i son yolculuğuna uğurladı.

 

7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından Saruhan Bolat, Taner Kahriman ve Hakan Doğan’ın depreme kurban veren Kahramanmaraş ekibi İstiklalspor’un  Erzurumlu futbolcusu Burhanettin Sever de Cumartesi günü tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yıldız futbolcu memleketi Erzurum’da gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.

 

 

Yaşama hastanede veda etti

 

Yaşanan asrın felaketinde kulüp binasında takım arkadaşlarıyla birlikte enkaz altında kalan Burhanettin Sever, arama kurtarma ekiplerinin yoğun gayretleri sonucunda sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarılmıştı. İlk tedavisi Kahramanmaraş’ta yapılan ve sonrasında Ankara’ya sevk edilerek tedavisine yoğun bakım servisinde devam edilen Burhanettin Sever’den acı haber Cumartesi günü geldi. Genç yıldızın ölüm haberi gerek İstiklal Spor camiasını gerekse memleketi Erzurum’u yasa boğdu.

 

Narmanlı camiinden cennete uğurlandı

 

Narmanlı Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Burhanettin Sever’in cenazesi Abdurramnangazi Mezarlığında toprağa verildi. Nurullah Pala

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.