Kültür-Sanat Haber Girişi : 11 Mart 2013 13:34

Dadaşlar Topal'la coştu

Dadaşlar Topal'la coştu
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde Maltepe'li hanım Dadaşlar'ın özel gününde Burhan Topal ve Arzu Akça eğlendirdi.
Erzurumajans-8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde Maltepe'li hanım Dadaşlar'ın özel gününde Burhan Topal ve Arzu Akça eğlendirdi. Maltepe'deki faaliyet gösteren İstanbul Erzurumlular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Kadın Kolları, Erzurum'lu hanımları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Salon Kardelen'de bir araya getirdi.
Vakfın Kadın Bar ekibi Erzurum Kadın Barlarını sergilediler. Maltepe'de faaliyet gösteren bir çok kadın sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı eğlenceli ve yemekli toplantıda hanımlar doyasıya eğlendiler. Vakfın Kadın Kolları Başkanı Neşe Şairoğlu yaptıkları bu etkinlik ile vakfın kadın kollarının da etkin çalışmalar içerisinde olduğunu belirtti. Özellikle yeni oluşturulan Kadın Bar Ekibi tarafından kadın bar oyunlarının gösterisi ilgiyle izlendi.

BURHAN TOPAL VE ARZU AKÇA SAHNE ALDI

Çok kalabalık bir katılımın gerçekleştiği yemekli toplantıda Erzurumlu Sanatçı Burhan Topal ve Arzu Akça sahne alarak katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattılar.

ŞAİROĞLU, ERZURUM KADIN BAR EKİBİMİZİ KURDUK

Vakfın Kadın Kolları Başkanı Neşe Şairoğlu günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmada, " Vakfımızın Kadın Kolları olarak eğitim çalışmalarına çok önem veriyoruz. Diksiyon, bilgisayar kullanma, İngilizce gibi eğitimlerin yanında birde bu dönem eğitim çalışmalarını başlattığımız Kadın Bar Ekibi oluşturduk. Bu sayede unutulmaya yüz tutmuş kadın Barlarımızı yeniden İstanbul'da vakfımız bünyesinde aktif hale getirdik. Bugünkü etkinliğimize de vakfımız üyelerinin haricinde farklı sivil toplum kuruluşlarının da katılması bizleri memnun etti. Bu vesileyle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlarının bu gününü kutluyorum" dedi.
Salonun bir bölümüne de hanımlar tarafından el emeği ile yapılmış çeşitli el ürünlerinden oluşan kermes açıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.