Spor Haber Girişi : 30 Ağustos 2023 10:43

Daha ligin başındayız

Daha ligin başındayız
Teknik Patron Hakan Kutlu, oyuncularından Manisa yenilgisini unutmalarını isteyerek, ''Daha ligin başındayız. Bu köprünün altından daha çok sular akacak'' dedi.

Teknik Patron Hakan Kutlu, oyuncularından Manisa yenilgisini unutmalarını isteyerek, “Daha ligin başındayız. Bu köprünün altından daha çok sular akacak” dedi.

 

 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Manisa FK yenilgisinin ardından Şanlıurfa mesaisi başladı. Antrenmandan önce oyuncularıyla saha içinde bir toplantı yapan Teknik Direktör Hakan Kutlu, Manisa FK mağlubiyetini unutmalarını istedi.

 

Deneyimli teknik adam, “Ligin henüz başındayız. Lig uzun bir maraton bu köprünün altından daha çok sular akacak. Siz Manisa maçındaki yürekli mücadelenizi ortaya koyarsanız, Şanlıurfa’dan zaferle döneriz. Mani FK maçında üç direğin arasından geçiremediğimiz golleri Şanlıurfa’da atacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun konuşmalarının ardından antrenmana geçildi. 1,5 saat süren idmanda Manisa FK karşısında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular istasyon ve taktik ağırlıklı antrenman gerçekleştirdi. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.