Erzurum Haber Girişi : 16 Mayıs 2021 23:27

Daire Başkanı Emre Koç'tan açıklama geldi

Daire Başkanı Emre Koç'tan açıklama geldi
İYİ Partili Naci Cinisli'nin attığı son tweet ortalığı karıştırdı. Cinisli'nin tweetine karşılık veren ve Erzurum Ajans'a açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Emre Koç, "Kendisi trol milletvekilidir" dedi.

ERZURUM AJANS - İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli sosyal medya hesaplarında "Bugün duydum. Erzurum'da aldıkları 3000 TL maaşla 10.000 TL'lik ayakkabı giyenler varmış! Hep diyorum; Erzurum'daki AK düzen Türkiye'nin küçük bir kopyası. Değiştireceğiz İnşallah" paylaşımında bulundu. 

 

Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Emre Koç, "Bugüne kadar onlar orta açtı, sen gol attın. Ama sahte hesapların arkasındaki adam bu vakitten sonra sana izin vermeyeceğim" tweetiyle Milletvekili Cinisli'ye karşılık verdi. 

 

Erzurum Ajans'tan Onur Sağsöz'e açıklamalarda bulunan Daire Başkanı Emre Koç, "İYİ Parti Milletvekili önce orta açtırıyor trol ordusuna sonra da bunu twitter ya da Meclis kürsüsünden dile getiriyor. Bunu paralı sayfalarına yaptırıyor kendisi trol milletvekilidir" dedi. 

 

Daire Başkanı Emre Koç ayrıca, "Ayakkabı mevzusu nedir?", "Sizi mi işaret ediyor?" "Niye böyle bir tweet attı?" sorularına "Bilmiyorum. Kendisi açıklasın" cevabını verdi. Haber: Onur SAĞSÖZ

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HASAN DİLER 20 Mayıs 2021 09:15

    bir söz vardır eşşeğe fazla değer verirsen kendini arap adı sanarmış bunlarda öyle aklı beynine hükmedip adım atmayı beceremiyor ama sorumlu müdür daire başkanı oluyorlar ee neymiş yalaka kişiliksiz olursan bu dönemde her herde boy gösterirsin.Bu çoçuk lisede ismini söyleyemiyordu :)

  • Zikri Ala 19 Mayıs 2021 15:34

    İtibardan tasarruf olmaz... Not:Ortadoğuda itibar, giydiğiniz ayakkabının, elbisenin ve bindiğiniz otomobilin fiyatıyla ölçülür..

  • uzman 18 Mayıs 2021 20:43

    Eğer ki bu tarz durum varsa kendisine açıklama ve belgeli ispat düşer. ben kendisini tanımam etmem lakin o yaşta ki kişinin daire başkanı olmasını eleştiririm. Twitleri okudum sayın sekmen ve sayın erdoğanın arkasına sığınacak cümleler kullanmış. tamamiyle sıradışı. Bence bu çocuk orayı haketmiyor ve liyakatli olduğuna inanmiyorum

  • ahmet sucu 17 Mayıs 2021 12:36

    Her duyduğuna inanmak ve her duyduğunu konuşmak insana günah olarak yeter. Bizi yönetmeye aday olanlara bakın.

  • Tüyü bitmemiş yetim 17 Mayıs 2021 10:10

    Belediye başkanları vs. boy boy resimlerini koyarak (ki hiç fotojenik de değiller) bilboardlara ve internete bayramınız mübarek olsun vs. reklam veriyorlar (ki bu sitede de bulunmakta). Merakımdan soruyorum. Bu reklamların parasını kendi isim ve resimlerini kullandıkları için kendi ceplerinden mi ödüyorlar, yoksa belediye bütçesinden mi yani senin benim cebimden mi ödeniyor? Sadece merak işte.

  • Sunmani Yıldırım yak.ilc.teş.bşk 17 Mayıs 2021 06:05

    Emre beye bunu belirtmek isterim ki IYI Partide kesinlikle paralı trol yoktur Ayakkabı kutusuna gelince Ayakkabı kutusu halk bank olan yolsuzluklar zarrabin ve 3 bakanın mevzusu belki sen işine gelmediği için bu mevzuyu taç a atıyorsun tekrar diyorum IYI Padide paralı trol yoktur selam ve dua ile kal