Spor Haber Girişi : 31 Temmuz 2013 22:27

Delihasan'dan GHSİM'ne ziyaret

Delihasan'dan GHSİM'ne ziyaret
Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Erzurumajans-Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Delihasan, Erzurum'un karateye olan ilgisini federasyon olarak takdirle karşıladıklarını belirtti.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, 2. Kademe Antrenör Kursu'na katılan antrenörlerin kurs çalışmalarını yerinde görmek için geldiği Erzurum'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Türkiye'nin karatede artık dünya devleri ile yarıştığını ve dünyanın karatede en önde gelen ülkelerinden biri olduğunu belirterek, Erzurum'un da karate de bir çığır açtığını söyledi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ve İl Müdürü Fatih Çintimar'ı spora ve karateye yaptığı hizmetlerinden dolayı tebrik eden Delihasan, "Fatih bey göreve geldiği günden beri bütün spor dallarına eşit mesafede yaklaşıyor ve Erzurum'un tüm branşlarda başarılı olması için elinden gelen gayreti gösteriyor" dedi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da, Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve federasyon yönetiminin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ziyarette Karate 7 Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi'de hazır bulundu. Delihasan, Çintimar ve Çelebi, ziyaretten sonra Narman ilçesine geçerek, burada meşhur peribacalarını gezdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.