Erzurum Haber Girişi : 16 Şubat 2012 18:42

Delihasan'dan GHSİM'ye çıkarma

Delihasan'dan GHSİM'ye çıkarma
Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
ErzurumAjans-Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Delihasan, Erzurum’un karateye olan ilgisini federasyon olarak takdirle karşıladıklarını söyledi.
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Başantrenör Kursu’na katılan antrenörlere belgelerini vermek için geldiği Erzurum’da ayağının tozu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başantrenör Kursu’nda bulunan 11 kursiyerin eğitim derslerine katılan Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Türkiye’nin karatede artık dünya devleri ile yarıştığını ve dünyanın karatede en önde gelen ülkelerinden biri olduğunu belirterek, Erzurum’un da karate de bir çığır açtığını söyledi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ve İl Müdürü Fatih Çintimar’ı spora ve karateye yaptığı hizmetlerinden dolayı tebrik eden Delihasan, “Fatih bey göreve geldiği günden beri bütün spor dallarına eşit mesafede yaklaşıyor ve Erzurum’un tüm branşlarda başarılı olması için elinden gelen gayreti gösteriyor. Memduh Ceyhan’da Gençlikspor Kulübü Başkanı olarak mesaisini sporcuların başırısı için harcıyor. Bu anlamda bir spor adamı olarak kendilerini, diğer şube müdürlerini ve ilçe müdürlerini kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan da Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’ın kurumlarını ziyaret etmesinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Delihasan’ın karate de yaptığı atılımlar nedeniyle kutladı. Ceyhan, “Türk karatesi artık dünyada söz sahibi, bu anlamda başarılı çalışmalarından dolayı federasyon başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
D
elihasan’ın ziyaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan, Spor Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ve Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile Karate 7 Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi’de hazır bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.