Bölge Haber Girişi : 20 Ağustos 2010 15:43

Denetimler aralıksız devam ediyor!..

Denetimler aralıksız devam ediyor!..
Ramazan ayıyla birlikte Büyükşehir ve alt belediyelere bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, başta fırınlar olmak üzere tüm gıda üretimi ve satışı yapılan işyerlerinde denetimleri sıklaştırdı.

Erzurum Ajans-Ramazan ayıyla birlikte Büyükşehir ve alt belediyelere bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, başta fırınlar olmak üzere tüm gıda üretimi ve satışı yapılan işyerlerinde denetimleri sıklaştırdı.

11 ayın sultanı Ramazan’da halkın sağlıklı gıda tüketimi yapmasını sağlamak amacıyla belediye zabıta ekipleri, çalışmalarını sıklaştırdı. Fırınlar ve gıda maddesi üretim ve satım yerlerinde hijyen kuralları, üretim belgeleri, çalışanların sağlık raporları ve üretilen ürünlerden kontrolden geçiriliyor.

Fırınların çalışma saatlerinde yapılan denetimlerde, vatandaşların sağlığının korunması için tüm detayların incelendiğini belirten zabıta ekipleri, “Halkın tükettiği ürünlerle kimsenin oynamasına izin vermeyiz. Eksiklik tespit edilen başta fırınlar olmak üzere tüm işyerleri uyarılıyor ve kendilerine süre veriliyor. Bu süre içerisinde eksikliklerini yerine getirmeyenlere gerekli yasal işlem uygulanıyor” dedi.

Halkın sağlığıyla oynayan, sağlıksız ortamda üretim yapanlara asla izin vermeyeceklerinin altını çizen zabıta ekipleri, denetimlerin aralıksız süreceğini ve bu konuda kesinlikle taviz gösterilmeyeceğini söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.