Destekledikleri her seçimi kaybeden...

Siz hiç düşünürmüydünüz Erdoğan'ın karşısında aday olan birini en keskin Atatürkçü,Kemalist,Sosyalit,Sosyal demokrat,Ulusalcı olarak bildiğimiz kişilerin tenkit edeceğini,muhalefet edeceğini.

Sizin hiç aklınıza gelirmiydi Tayyip Erdoğan'ın Cumhur Başkanı adaylığı gündemdeyken BEKIR ÇOŞKUN muhalefet partilerinin ortak adayına çatsın,

Rüyanızda görseniz inanırmıydınız; Cumhur Başkanı adayı olmak için 4 yıllık Fakülte bitirmedi bunun için Erdoğan resmen aday olamaz tartışmalarının yapıldığı bir ortamda SONER YALÇIN Ekmelettn İhsanoğlunun Profesörlüğünü tartışma konusu yapsın.

Şahit olmasaydınız  ihtimal verirmiydiniz Atatürk'ü her fırsatta eleştiren onun yerine göz diken,Ona hakaret eden Erdoğan'ı  bırakıp Babası Atatürk karşıtıymış kendisini de Atatürkçülüğü şüpheli gerekçesiyle EKMELETTİN  beyi acımasızla eleştiren YILMAZ ÖZDILin yazılarına.

Rüyanızda görseydiniz "Hayırdır inşallah" demeden kendinizi alabilirmiydiniz MUSTAFA MUTLU nun Cumhur Başkanlığı yarışında Erdoğanı bırakıp muhalefetin ortak  adayı EKMELETTİN bey hakkında ağır eleştiriler yaptığına.

Birileri size iddia etseydi BEDRI BAYKAM Köşk'e ikinçi bir Türbanlı Emine Erdoğan çıkacak birde Çağdaş kıyafetli eğitimli EKMELETTİN beyin Eşi ikisi arasında tercihin ne sorusuna fark etmez diyebileceğini.

Aklınızdan geçermiydi yazdığı kitaplarıyla,Yaptığı TV programlarıyla hep AKP nin Tayyip Erdoğan'ın Ülkeye verdiği zararları anlatan söyleyen HUKİ CEVİZOĞLU nun
Erdoğan'ı bırakıp EKMELETTİN İhsanoğlunu eleştirirken Ceviz kabuğunu bile doldurmayacak lakırtılar edeceğine.

CHP nin sorunlu müzmin muhalifleri Herşeye istemezük naraları atan ekip  alışkanlığı  üzere icrai faaliyetlerini devam ettirip. Partilerinin gösterdiği adayı taşlamaktan Tayyip Erdoğan'ı unuttular bile.

Bu ekip kendi aralarında konuşup anlaşmışlar gibi; "Biz kimi destekliyorsak kaybediyor" gelin bu sefer EKMELETTİN İhsanoğlu'nu desteklemeyelim adam kaybetmesin.
Başka izahı yok kesinlikle böyle düşünmüşlerdir akla çok yatkın. Vesselam.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • FARUK ERGAT 01 Ocak 1970 02:00

    BİRİ, BİRİSİNİ KULLANIYOR AMA KİM? Dursun bey,Malum Ekmelettin İhsanoğlu, İstiklal mahkemeleri zülmünden Mısır`a iltica etmiş bir ailenin ferdi.Ayrıca onu AKP İİB Başkanlığına getirdi.Bu görevinde başarılı bir işe imza atmadı veya atamadı. Zanedersem ne Kemalist, ne CHP`li, ne de Atatürkçü. Ya o CHP+MHP+F. Gülen+vs.+vs.+vs.ortaklığını kullanır. Ya da o sözkonusu damlayan çatı onu kullanır. Bekleyip göreceğiz. Bahs ettiğin yazarlar bir şeyler biliyorlar mutlaka...