Bölge Haber Girişi : 15 Ocak 2010 03:07

Doktorlarıı Düzce'ye doktor ziyareti!..

Doktorlarıı  Düzce'ye doktor ziyareti!..
Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi ve ekibi, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ni ziyaret etti.

Erzurum Ajans-Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi ve ekibi, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ni ziyaret etti.

Her yıl daha da gelişerek diğer üniversitelerin dikkatini çeken Düzce Üniversitesi'ne diğer üniversiteler ziyarete gelmeye devam ediyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi de Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ni ziyaret etmek için Düzce'ye geldi. Ziyaretle ilgili Üniversite tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Atatürk Üniversitesi Başhekim koordinatörlüğünde başhekim yardımcıları, bilgi işlem ve satın alma sorumluları, hastane başmüdürlüğü, ayniyat yetkilileri ve diğer bölüm sorumlularından oluşan bir ekip, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin mevcut durumu hakkında Başhekim Bünyamin Dikici'den bilgi aldı. Hastanenin otomasyon alt yapısı, faturalama ve ayniyat hizmetleri, hasta kabul, hasta yatış çıkış hizmet takipleri, yaklaşık 3 aydır kullanıma giren yeni JAVA programının özellikleri, faydalarını, mevcut sistemlerine sağlayacağı artı kazanımlar ekip tarafından yerinde görüldü ve değerlendirildi. Gelişen modern tıp imkanlarının sağladığı her türlü cihaz ve donanımı bölge halkının hizmetine sunmayı hedef alan bir anlayış ile sağlık hizmeti sunan Düzce Uygulama ve Araştırma Hastanesi, bu özellikleriyle Batı Karadeniz Bölgesi'nde referans merkezi olma özelliğini taşımaktadır."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.