Bölge Haber Girişi : 29 Aralık 2010 00:14

DSİ potada dolu dizgin!..

DSİ potada dolu dizgin!..
Basketbol 3. Liginde Erzurum'un tek temsilcisi olan DSİ spor, basket yağdırdığı Bulancakspor 91-43 mağlup etti.

Erzurum Ajans - Basketbol 3. Liginde Erzurum’un tek temsilcisi olan DSİ spor, basket yağdırdığı Bulancakspor’u 91-43 mağlup etti.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde 7 sayı farkla Erzincan Yıldırımspor’a mağlup olan Erzurum ekibi, deplasmanda büyük bir patlama yaptı. Yeşil-beyazlılar, Bulancakspor karşısında 91-43 galip gelerek 2 puanın sahibi oldu. Play off iddiasını da sürdürdü. Maçın ilk yarısını da 23-48 önde kapatan Antrenör Hamit Kavurmacı yönetimindeki DSİ Spor, basket yağdırdığı maçta Bulancaklı spor severler tarafından da ayakta alkışlandı. Yeşil-beyazlı basketbolcular farklı bir galibiyete imza atmanın gururunu yaşarken, play off için de Antrenör Hamit Kavurmacı ve Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa tüm camiaya söz verdiler.

PLAY OFF’A ÇIKACAĞIZ

DSİ spor Basketbol Antrenörü Hamit Kavurmacı, Bulancak deplasmanında tarihi bir galibiyete imza atan sporcularını tebrik ederken, Play Off’un en güçlü adaylarından biri olduklarını da gösterdiklerini söyledi. Deneyimli çalıştırıcı, “Bu galibiyet önümüzü görmemiz açısından çok iyi oldu. Sporcularım yeniden özgüven kazandı. Artık önümüzdeki maçlara daha rahat ve stressiz çıkacağız. Sporcularımın bugün göstermiş oldukları performans bizleri oldukça ümitlendirmiştir” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.