Bölge Haber Girişi : 03 Eylül 2012 16:30

Düğün yolunda kaza: 1 ölü 11 yaralı

Düğün yolunda kaza: 1 ölü 11 yaralı
Sivas’ta, düğüne gidenleri taşıyan minibüsün TIR’la çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.
Erzurum Ajans-Sivas’ta, düğüne gidenleri taşıyan minibüsün TIR’la çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Sivas-Ankara karayolu Yıldız köprüsü mevkiinde F.B.’nin (43) kullandığı 25 LZ 753 plakalı minibüs ile M.İ.’nin (46) sürücüsü olduğu 58 TP 132 plakalı TIR çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü F.B. ile birlikte minibüste bulunan; G.S. (28), Y.D. (18), S.D. (42), M.A., N.A. (1), C.B. (13), C.B. (9), E.S. (21), Ş.N.B. (39) ve E.B.S. (1) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sivas Devlet Hastanesi ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından minibüste bulunan N.D. olay yerinde hayatını kaybederken, N.D.’nin cenazesi Yıldızeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası polis ve jandarma ekipleri güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve AFAD ekipleri de kurtarma çalışması yaptı. Kazanın meydana geldiği karayolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı.
Minibüsteki yolcuların Erzurum’dan İzmir'e yakınlarının düğününe gittikleri öğrenilirken, kaza sonrası minibüste bulunan çeyizlik malzemelerin de yola döküldüğü görüldü.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.