Spor Haber Girişi : 09 Ekim 2012 17:00

Dünyanın en iyi Golfçüleri ders verdi

Dünyanın en iyi Golfçüleri ders verdi
Aralarında Tiger Woods’un da bulunduğu dünyanın en iyi sekiz golfçüsü, başta Kars, Ardahan ve Erzurum’da Türkiye Golf Federasyonu Yıldızlar Ligi Finali’nde başarılı olan 48 golfçüye ders verdi.
Erzurum Ajans-Aralarında Tiger Woods’un da bulunduğu dünyanın en iyi sekiz golfçüsü, başta Kars, Ardahan ve Erzurum’da Türkiye Golf Federasyonu Yıldızlar Ligi Finali’nde başarılı olan 48 golfçüye ders verdi.

Türkiye Golf Federasyonu tarafından organize edilen ve Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda yapılan Turkish Airlines World Golf Finali ilk günü sonunda, dünyanın en iyi 8 golfçüsü ‘Profesyonelden gençlere eğitim’ adı ile ders verdi. Tiger Woods, Charl Scwartzel, Rory Mcllroy, Matt Kuchar, Hunter Mahan, Justin Rose, Lee Westwood ve Webb Simpson başta Kars, Ardahan ve Erzurum’da Türkiye Golf Federasyonu Yıldızlar Ligi Finali’nde başarılı olan 48 golfçüye ders verdi.

Dünyanın en iyi golfçüleri, geleceğin yıldız adayları ile tek tek ilgilendi. Ders sonunda çocuklar yıldızlardan imza alıp, bol bol fotoğraf çektirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.