Bölge Haber Girişi : 18 Mayıs 2011 11:25

EDKİK'in büyük başarısı!..

EDKİK'in büyük başarısı!..
Türkiye Dağcılık Federasyonu-Spor Tırmanış 2011 Yılı faaliyet programında yer alan Gençler ve Küçükler Lider ve Speed Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası Erzurum Atatürk Üniversitesi Spor Tırmanış Duvarı'nda gerçekleştirildi.

Erzurum Ajans-Türkiye Dağcılık Federasyonu-Spor Tırmanış 2011 Yılı faaliyet programında yer alan Gençler ve Küçükler Lider ve Speed Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası Erzurum Atatürk Üniversitesi Spor Tırmanış Duvarı’nda gerçekleştirildi. 14-15 Mayıs 2011 tarihinde yapılan yarışmalar sonucunda Erzincan Dağcılık ve Kayakçılık İhtisas Kulübü (EDKİK) sporcularından Lider Büyük Erkekler yarışmasında Doğu Anadolu ikinciliğini Necmettin Yıldırım ve üçüncülüğünü ise Habip Tatoğlu elde etti. Türkiye sıralamasında ise dördüncülüğü yine Necmettin Yıldırım ve beşinciliği Habip Tatoğlu elde ettiler. İlk defa böyle bir duvar tırmanışına katılan EDKİK sporcularının bu başarısı Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.