Erzurum Haber Girişi : 22 Ekim 2012 16:00

Ekonomi uzmanlarından ETÜ'ye ziyaret

Ekonomi uzmanlarından ETÜ'ye ziyaret
Uluslararası Katılımlı Bölgesel İşbirliği ve Kalkınma Sempozyumu’na katılmak üzere Erzurum’a gelen akademisyen ve ekonomi uzmanları ETÜ’yü ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Uluslararası Katılımlı Bölgesel İşbirliği ve Kalkınma Sempozyumu’na katılmak üzere Erzurum’a gelen akademisyen ve ekonomi uzmanları ETÜ’yü ziyaret etti.

Erzurum Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı konuklara Üniversitenin hedefleri, vizyonu, misyonu ve stratejik amaçları hakkında detaylı bilgiler verdi. ETÜ’ nün Kafkaslar, Orta Doğu ve Orta Asya’nın eğitim üssü olacağını belirten Rektörümüz Yaylalı, Doğu Anadolu Bölgesi ve ülkenin ihtiyaçları doğrultusunda Yüksek Teknoloji Merkezi kurulacağını ifade etti.

Konuklara kısa bir sunum yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özer, İİBF hakkında bilgi vererek ETÜ’ nün üniversiteler arası bölgesel işbirliğine verdiği öneme değindi.
Konuklara üniversitenin tanıtım filmi izletildikten sonra Rektör Yaylalı, tarafından ziyaret anısına çeşitli hediyeler takdim edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.