Spor Haber Girişi : 22 Ağustos 2012 13:15

Elazığspor Erzurum'da hazırlıklarını sürdürüyor

Elazığspor Erzurum'da hazırlıklarını sürdürüyor
Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Sanica Boru Elazığspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarına Erzurum’da başladı.
Erzurum Ajans-Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Sanica Boru Elazığspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarına Erzurum’da başladı.
Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Trabzonspor mesaisini Erzurum’da sürdüren Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe karşısında aldığı puanın tesadüf olmadığını Trabzonspor karşısında göstermek istiyor. Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktör Bülent Uygun, Trabzon karşısında da puanlar alabilmek için mücadele edeceklerini söyledi. Elazığsporlu Gökhan Emreciksin isi, Fenerbahçe karşısında alınan bir puanla yeni sezona başlamanın sevindirici olduğunu belirterek, Trabzonspor karşısında da puan veya puanlar için mücadele edeceklerini söyledi.
Palandöken Kayak Merkezi’nde kamp yapan Elazığspor günde çift antrenmanla Trabzonspor mesaisini sürdürüyor. Atatürk Üniversitesi Stadyumu’nda kondisyon çalışması yapan futbolcular akşam antrenmanında ise, teknik ve taktik ağırlı çalışma yaptı.

“YÜZDE 60 KAPASİTEYLE OYNUYORUZ”

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktör Bülent Uygun, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Ligin yeni takımı olmak belli zorlukları yaşamış oluyoruz. Yeni bir takım kurulması ve yeni bir takım kurgusunun gösterilmesi çok zordur. Takıma bir hafta 10 gün önce katılanlarla halletmeye çalıştık. Fenerbahçe karşısına yüzde 60 olarak hazır çıktık. 1 puan kazandık. Böylesine güçlü bir takıma karşı puan almak önemli. Çok zor bir Trabzon maçına gidiyoruz. Milli maç arasını da değerlendirip idman eksiğimizi de kapatarak bireysel yeteneklerini sergileyen yenildiği zaman bile rakibi alkışlanan bir takım hedefliyoruz” dedi.

“ERZURUMLU FUTBOLSEVERLER SPOR TOTO SÜPER LİG’DE OLMAYI HAK EDİYOR”

Erzurumlu futbolseverler Spor Toto Süper Lig’de olmayı hak ediyor diyen başarılı teknik adam, “Olimpiyatları burada yaptık. Erzurum bunu hak eden bir şehir. Bizlere Erzurum halkının kucak açacağını düşündüğümüz için maçlarımızı burada oynamak istedik. Federasyona başvurduk. İnşallah Erzurum’da oynarız. Bursa ve Kasımpaşa maçlarımızı burada oynamak isteğimiz var. İnşallah Federasyon kabul eder bizde Erzurum’da oynarız” diye konuştu.

UYGUN ŞİKE SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Uygun, şike sürecili ile ilgili olarak da, “Kolay değil insanların üzerine iftira atmak o iftiraların üzerinde suçsuz yere 8 ay yatıp ardından ‘Sizinde suçunuz yok, bulamadık, o maçtan puan aldığınız diye öyle düşündük’ gibi tahminlerle 8 aya boyunca tutuklu kalanlar var. Gerekçeli kararı okuduğunuz zaman her şey tahminlerle hazırlanmış Yargıtay da bozulacağını düşünüyoruz. Bu işler tahminlerle olmaz Allah’a şükür hayatımızın hiçbir döneminde yapmadığımız şeyleri yaptı diye göstermek insanı üzüyor. İçinde volkanlar patlıyor. Adalet yerini bulacaktır. Gönlümde suçsuz olduğunu biliyorum. Kendi işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum” açıklamasında bulundu.

GÖKHAN EMRECİKSİN: “TRABZON KARŞISINDA PUAN HEDEFLİYORUZ”

Gökhan Emreciksin ise, Fenerbahçe ile zor bir maç oynadıklarını söyleyerek, “Fenerbahçe her zaman ligin iyi takımlarından biri. Öne geçtik kazanabilirdik. Şansız bir gol yedik. 10 kişi kaldık. İyi bir puandı bizim için. Bir puanla başlamak iyi. Başlangıç her zaman iyidir. İlk 5-6 hafta zorlu bir fikstür. Trabzon zor bir maç. Trabzon’da oynamak her zaman zordur. Geçtiğimiz bir hafta bir puan aldık. Bunun tesadüf olmadığını ispatlamak istiyoruz. İlk haftalarda alabildiğimiz puanlara önümüze daha iyi bakmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcuların hırsı ve moral seviyelerinin yüksek olması dikkat çekti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.