Spor Haber Girişi : 07 Ağustos 2012 16:00

Emniyet futbol okulu start aldı

Emniyet futbol okulu start aldı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan Futbol Okulu 1 Nolu Sentetik Sahada başladı.
Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan Futbol Okulu 1 Nolu Sentetik Sahada başladı. Futbol okulunda şehirde risk altında bulunan çocuklar futbol eğitimi alacak. Antrenörler Adem Çağlayan ve Tahsin Kaşıkçı yönetiminde futbol eğitimi almaya başlayan minik çocukları spora kazandıracak. Şehir merkezinde bulunan ve risk altındaki çocuklara yönelik başlatılan futbol okuluna katılımın ise bir hayli fazla olduğu görüldü. Gruplar halinde sabah ve öğleden sonra ayrı çalışmalar yapan minik çocuklar futbol yeteneklerini sergilemeye çalışıyor.

ANTRENÖRLER GÖNÜLLÜ ÇALIŞIYOR

Risk altındaki çocuklara yönelik olarak başlatılan futbol okulunda görev yapan Antrenörler Adem Çağlayan ile Tahsin Kaşıkçı gönüllü olarak minik çocuklara futbol eğitimi veriyor. Antrenör Adem Çağlayan, “Gönüllü olarak risk altındaki çocuklara futbol eğitimi veriyoruz. Amacımız onları sporun içine çekmek. Aynı zamanda da aralarından çıkacak olan yetenekli gençleri futbola kazandırmak” dedi.
Bu arada Polisgücü Spor Kulübü’nde futbol şubesini yeniden faaliyete geçirme ve gençler kategorilerinde liglere katılma çalışmaları da devam ediyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.