Bölge Haber Girişi : 30 Aralık 2010 10:45

Emniyet'ten açıklama!..

Emniyet'ten açıklama!..
Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü ile Emniyet Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği yönetimi arasında bir süreden bu yana devam eden gerginlik son buldu.

Erzurum Ajans-Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü ile Emniyet Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği yönetimi arasında bir süreden bu yana devam eden gerginlik son buldu. Emniyet Müdürlüğü Emniyet Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği ile olan temsili ve hukuki bütün ilişkilerini kesti. Emniyet Müdürlüğü, temsili anlamda ilişkilerini yeni kurulan Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetlerini Geliştirme Derneği ile devam ettirme kararı aldı.

Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre; "Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetlerini Geliştirme Derneği 16 Aralık 2010 tarihi itibariyle faaliyete geçmiştir. Erzurum Emniyet Müdürlüğü olarak 'Emniyet Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği' ile temsili anlamda hiçbir hukuki bağımız kalmamıştır. Emniyet Hizmetlerini Destekleme ve Geliştirme Derneği'nin kurulduğu tarihten bu yana görev yapmış olan başkanlarına, yönetimde görev almış üyelerine Erzurum Emniyet Teşkilatı'na verdikleri hizmetler için teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü hizmetleri için alınan tüm araçlar personelin maaş promosyonundan alınmıştır. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, faaliyetine 16 Aralık 2010 tarihinde başlayan 'Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetlerini Geliştirme Derneği' ile çalışmalarını yürütecektir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.