AK PARTİ MERKEZ İLÇE AZİZİYE'Yİ KAYBETTİ

 

Türkiye genelinde olduğu gibi Erzurum’da da ciddi kan kaybeden AK Parti, merkez ilçe Aziziye Belediyesi’ni Yeniden Refah Partisi’ne kaptırdı.

 

Kesin olmayan sonuçlara göre Aziziye Belediyesi’nin yeni başkanı Emrullah Akpunar oldu.

 

 

CEVABINI KEPENEK GİYEREK VERDİ

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen vatandaşı kandırmak suçladığı Emrullah Akpunar için “Aziziye’de bir arkadaş gitmiş, aday olmuş. Belediyecilik nedir, hizmet nedir, hiç haberi yok. Köylüleri, vatandaşı kandırıyor ki, ‘ben belediye başkanı olacağım.’ Yahu sen hiç belediye başkanlığı yaptın mı, senin eğitimin ne?” diyerek küçümsemişti.

 

Seçim öncesi açıklama yapmayan Akpunar, sonuçların açıklanmasının ardından kepenek giyerek, “Çoban burada kibir abideleri nerede?” diye konuştu. Akpunar’ın bu açıklaması taraftarlarınca dakikalarca alkışlandı. Haber: Onur SAĞSÖZ-TIKLA İZLE

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet eralp02 Nisan 2024 10:25

    Eee sekmen..Adama lafı böyle yedirirler. Anlarsan eğer bu büyük bir cevap. Ama sende o kapadite o IQ varmı orasını bilemem işte..

  • Emre Lütfü Ömer Hasan01 Nisan 2024 10:16

    Belediyede 5000 işçiyi mağdur edip 50-60 kişiye kadro verip yanında yöresinde dolandıran, ihale verip son model araçlarla gezen sözüm ona akparti li arkadaşları seçim meydanlarında göremedik. Yine ne varsa gariban işçiler çalıştı. Ama halk bu kişiye oy vermedi.