Spor Haber Girişi : 19 Mayıs 2016 18:32

Engin Baytar, BB Erzurumspor'da

Engin Baytar, BB Erzurumspor'da
Spor Toto 3. Lig 1. Grup Şampiyonu BB Erzurumspor, Galatasaray'da uzun yıllar oynayan başarılı orta saha oyuncusu Engin Baytar'ı Karşıyaka'dan transfer ederek önemli bir transfere imza attı.
Erzurumajans-Spor Toto 3. Lig 1. Grup Şampiyonu BB Erzurumspor, Galatasaray'da uzun yıllar oynayan başarılı orta saha oyuncusu Engin Baytar'ı Karşıyaka'dan transfer ederek önemli bir transfere imza attı. 

Futbolun sevgisinin yaşandığı Erzurum'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Baytar, "Erzurumspor'un şampiyonluğu için imza attım. Erzurum'a hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan ise, "Türk futbolunda önemli kariyeri bulunan sevgili Engin Baytar'ın transferi Erzurumspor'umuza hayırlı olsun. Biz Erzurum ve Erzurumspor'un başarısı için ne gerekiyorsa yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Bundan hiç bir taraftarımızın şüphesi olmasın. Her mücadelemiz marka şehir Erzurum şehri için" dedi.

Başarılı oyuncu Baytar, İstanbul'da düzenlenen törende BB Erzurumspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İZM 01 Ocak 1970 02:00

    KARŞIYAKADA HİÇ FORMA ŞANSI BULAMADIKİ HATTA 18 BİLE GİREMEDİ YA BU MİLLETİ NİYE KANDIRIYORSUNUZ

  • Fırat YILMAZ 01 Ocak 1970 02:00

    Bugün Engin BAYTAR yarın Marcıo(Mert) NOBRE, ya yönetici arkadaşlar sizi mantıklı düşünmeye devam ediyorum. Bu adamlar zamanının Mercedesi olabilirler ama artık kilometreleri doldu, sadece isimleri var.Allah aşkına Engin BAYTAR`ı en son ne zaman izlemişler bu yöneticiler, adam bitmiş yahu valla bitmiş.Türkiye liglerinde bir sürü genç yetenekli adam zabhmet edip onları araştırmıyorlar.Yazık verilen paralar boşa gidecek izleyip görecez.