Türkiye Haber Girişi : 07 Eylül 2016 19:15

Erdoğan'dan FETÖ tepkisi: Bu insanların alakası yok!

Erdoğan'dan FETÖ tepkisi: Bu insanların alakası yok!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ kapsamında gözaltına alınanlar ve tutuklananlarla ilgili "at izi, it izine karıştı. Suçladıkları o insanın bu işle hiç alakası yok" dedi.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Zirvesi'ne katıldığı Çin'den Ankara'ya dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı


Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan Fetullahço Terör Örgütü (FETÖ' soruşturması kapsamında tutuklamalar ve gözaltılarına ilişkin olarak, "Şu var ki at izi, it izine karışmış vaziyette. 'Ben bir şey atayım da nasılsa tutar' diyenler var. Özellikle yazılı ve görsel medya dünyasında bu çok var." dedi.


"BUNLAR DOĞRU ŞEYLER DEĞİL"

"Bazen fırsat bulduğumda TV'leri izliyorum. Öyle yorumlar yapıyorlar ki suçladıkları o insanın bu işle hiç alakası yok" diyen Erdoğan, "Ama o insana o yaftayı yapıştırıyor. Bunlar doğru şeyler değil. Bu tür yanlışlıklardan uzak durmak lazım" ifadesini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.