Erzurum Haber Girişi : 03 Ekim 2012 14:30

Ertek tarih verdi

Ertek tarih verdi
Çaykara ve Bosna caddesindeki alt yapı çalışmaları bayram öncesi tamamlanıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek 4. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, Çaykara ve Bosna caddesindeki atık su arıtma çalışmalarının en kötü ihtimalle kurban bayramına kadar tamamlanmış olacağını açıkladı. Ertek, alt yapı çalışmalarının Erzurum için çok önemli olduğunu belirtti.

ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, “20 adet projemiz var. Bu çalışmaların 19’nu serbest çalışmalar birisi ise çevre çalışması oluşturuyor. İçme suyu ve şebeke yenileme çalışmalarının ihalelerini de en kötü ihtimalle 2013 yılına bitireceğiz. Çat barajı yapımı için oradaki köylülerle konuşup anlaştık. Biz üzerimize düşen görevi yaptık. Şimdi tek sorun bu köylülerin yeni yerleşeceği köylerin yapımının bitmemesi. Köy yapımları bitince çat barajının altında kalacak köylerinde boşaltımı yapılacak. Ayrıca şehir merkezinde devam etmekte olan Çaykara ve Bosna caddesindeki atık su arıtma çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Herhangi bir sorun olmaz ise en kötü ihtimalle kurban bayramına bitecek.” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.