Bölge Haber Girişi : 12 Şubat 2010 00:55

Erzincan Avcılar dernek başkanı serbest!..

Erzincan Avcılar dernek başkanı serbest!..
Dernek Başkanı Baş, Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Baş, B., Adalet Sarayı önünde bekleyen gazetecilere, ''Adalet yerini buldu. Serbestim'' dedi. Gözaltındaki iki astsubayın ifadesinin ise yarın alın

Erzurum Ajans-Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal tarafından Erzincan'da yürütülen Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3'ncü Ordu Karargahı İstihbarat Şubesi'nde görevli Astsubay A.S. ve Yaylabaşı Beldesi Jandarma Karakol Komutanı Astsubay M.Y. ile Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Yaşar Baş, bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Erzurum'a getirildi. Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Yaşar Baş, soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Savcı Osman Şanal'ın isteği üzerine Erzurum Adliyesi'ne getirilirken, iki astsubay ise Merkez Komutanlığı'na götürüldü. Sabah saat 11.00'de ifadesi için Savcı Şanal'ın odasına alınan Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Yaşar Baş, akşam saat 17.00 sıralarında da tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Dernek Başkanı Baş, Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Baş, B., Adalet Sarayı önünde bekleyen gazetecilere, ''Adalet yerini buldu. Serbestim'' dedi. Gözaltındaki iki astsubayın ifadesinin ise yarın alınacağı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.