Eğitim Haber Girişi : 27 Mart 2012 15:30

Erzurum Adalet Gençlik Spor Kulübü kuruldu

Erzurum Adalet Gençlik  Spor Kulübü kuruldu
Erzurum’da ilk kez Adliye ve Baro çatısı altında Adalet Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu.
Erzurum Ajans-Erzurum’da ilk kez Adliye ve Baro çatısı altında Adalet Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu. Kulüb Başkanlığı’na Adalet Komisyonu Yazı İşleri Müdürü Yasin Emre Yavuz getirildi. Kulübün hedeflerini ve Yönetim Kurulu Üyelerin isimlerini açıklayan Başkan Yavuz,” Ulusal başarı  getirebilecek sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Yasin Emre Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada: “Bilindiği üzere Adliyeler ve Ceza İnfaz Kurumları stresli ve yoğun çalışma ortamındadırlar. Bu yoğun tempoda çalışan yargı mensupları ile ailelerinin sportif faaliyet yapabilmeleri ve boş zamanlarını değerlendirebilmeleri amacıyla spor kulübü kurma kararı aldık. Kulübümüz, özelde kış sporları olmak kaydıyla birçok spor dalında faaliyette bulunacak.  2011 yılında Erzurum’da yapılan Üniversitelerarası Kış Oyunları nedeniyle şehrimize birçok yatırım yapılmış, birçok tesis inşa edilmiştir.

Bu kapsamda Adliye, Baro, Ceza İnfaz Kurumları, Seçim Müdürlükleri, Ceza ve Tevkif Evleri, Eğitim Merkezi, Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi, Ceza İnfaz Kurumları çalışanları ile yakınlarına kış sporlarını sevindirmek, stresli ve yoğun iş temposundan bir nebzede olsa uzaklaştırmayı, suça sürüklenen çocukların topluma kazandırılmak ve ulusal başarı getirebilecek sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

KURULUŞ AŞAMASINDA EMEĞİ GEÇEN MÜSTEŞAR VE DANIŞTAY ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Adalet Gençlik  ve Spor Kulübü  Başkanı Emre Yavuz, kulbün kuruluş aşamasında destek verenlerede teşekkür ederek şunları söyledi: “Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübümüzün kuruluş aşamasında desteklerini esirgemeyen başta Adalet Bakanlığı Müsteşarımız Birol Erdem, Danmıştay Üyesi Yılmaz Akçil, Mustafa Elçim’e, Cumhuriyet Başsavcımız Ramazan Apacık, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Orhan Kızıltaş’a Bölge Adliyeleri Cumhuriyet Başsavcısı Raci Akyol ile Baro Başkanımız Mehmet Güzel’e teşekkürü ediyoruz.”

ADALET GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ’NÜN  YÖNETİM KURULU İSE ŞU İSİMLERDEN OLUŞUTU

Başkan: Yasin Emre Yavuz

Başkan Yardımcısı: Selim Başar          

Başkan Yardımcısı: Ömer Faruk Şenpolat

Genel Sekreter: Mehmet Zeki Kizir

Sayman: Serhat Bingöl

Üyeler: Mustafa Dikmek, Zafer Gün, Gencay Edeş, Metin Yavuz Gültekin, İzzettin Genç, ve Fatih Kara
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.