Erzurum Haber Girişi : 05 Ocak 2012 14:21

Erzurum adım adım büyük çalıştayı belirliyor

Erzurum adım adım büyük çalıştayı belirliyor
24-25 Aralık 2011 tarihlerinde Palandöken Kayak Eğitim Merkezi’nde yapılan Gençlik Çalıştayı’nın sonuçları ile ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda bir değerlendirme toplantısı yapıldı.
Erzurum Ajans-24-25 Aralık 2011 tarihlerinde Palandöken Kayak Eğitim Merkezi’nde yapılan Gençlik Çalıştayı’nın sonuçları ile ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın büyük önem verdiği Gençlik Çalıştayı ile ilgili Erzurum toplantılarının çok iyi geçtiğini belirterek, “Biz bu çalıştayı oldukça verimli geçirdik. Sağlık Bakanımız Recep Akdağ ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin ile Valimiz Sebahattin Öztürk’ün de katılımları ile çok yararlı bir çalıştay gerçekleştirdik. Şimdi bu çalıştayın sonuçları ile ilgili olarak çalışmalar yapıyoruz. Erzurum’daki Gençlik Çalıştayında gülleri bir araya topladık. Şimdi tüm Doğu Anadolu’daki çalışmaların sonuçlarını bir demet haline getireceğiz ve hazırlayacağımız raporları Mayıs ayında Ankara’da yapılacak olan Büyük Çalıştay’da Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’a sunacağız” dedi.

BAŞBAKANIMIZ VE BAKANIMIZ GENÇLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

B
aşbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın, Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin’in Genel Müdürün ve Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün Gençliğe büyük önem verdiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın Gençlik Çalıştaylarına büyük önem verdiğini bildiğimiz için bizde Erzurum ve Doğu Anadolu olarak Ankara’daki Büyük Gençlik Çalıştayı’na özenle hazırlanıyoruz. 24-25 Aralık 2011 tarihlerinde ilimizde yapılan Bölgesel Gençlik Çalıştayı’nın sonuçlarını titizlikle inceliyoruz. Bu raporları en iyi şekilde hazırlayıp, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’a sunacağız” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.