Erzurum Düzenleme Tarihi : 22 Ocak 2022 15:21 Haber Girişi : 21 Ocak 2022 12:19

Erzurum Ajans'ta yeni yapılanma

Erzurum Ajans'ta yeni yapılanma
Haber ve köşe yazılarıyla kentte gündem belirleyen Erzurum Ajans yeni bir yapılanmaya gitti. Ajansın yeni Genel Yayın Yönetmeni Veysel Sırlı oldu.

ERZURUM AJANS - Erzurum’un en çok tıklanan ve takip edilen haber sitesi Erzurum Ajans yönetiminde değişikliğe gidildi. Merkezi Erzurum’da olmakla birlikte bir süredir Başkent Ankara’da da etkin bir şekilde yayın hayatını sürdüren Erzurum Ajans’ın Genel Yayın Yönetmenliğine Veysel Sırlı getirildi.

 

ARKES Reklam Turizm Organizasyon Hizmetleri İnşaat Taahhüt Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Sanayi LTD.ŞTİ bünyesindeki ajansın aynı çizgide yayınlarına devam edeceğini belirten Veysel Sırlı, “Basın dünyasında bir marka haline gelen Erzurum Ajans’ı daha da büyütmek gayretindeyiz. İlerleyen süreçte ulusal çapta düşündüğümüz çalışmaların temelini oluşturacak olan Erzurum Ajans’ta yapacağımız değişikliklerle markamıza ivme kazandıracağız” diye konuştu.

 

 

Bu arada Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevini Onur Sağsöz’ün üstlendiği Erzurum Ajans’ın Reklam Tasarım ve Grafik Müdürü ise Tuğba Ersan oldu. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi mezunu olan Ersan, daha önce çeşitli kurumlarda grafiker olarak görev aldı. Son olarak Millet Kütüphanesi’nde çalışan Ersan, reklam dünyasında da adından söz ettirdi.  

 

VEYSEL SIRLI KİMDİR?

Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Öğretmenliği mezunu olan Veysel Sırlı, basın yayın hayatına 90’lı yıllarda adım attı. Çeşitli medya kuruluşlarında kameramanlıktan yayın masasına ardından haber merkezine uzanan ve her kademede görev yapan Sırlı, bir süredir ara verdiği meslek hayatına Erzurum Ajans’ta devam edecek. İleri derecede İngilizce bilen Sırlı evli ve 2 çocuk babası.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.