Kültür-Sanat Haber Girişi : 30 Mayıs 2016 18:09

Erzurum Anadolu Lisesi mezunları 25'inci kez buluştu

Erzurum Anadolu Lisesi mezunları 25'inci kez buluştu
Erzurum'un 42 yıllık geçmişi ve binlerce mezunuyla en köklü okulları arasında yer alan Erzurum Anadolu Lisesi'nin 1986 yılı mezunlarının 25'inci buluşmasını gerçekleştirdi.
Erzurumajans-Erzurum'un 42 yıllık geçmişi ve binlerce mezunuyla en köklü okulları arasında yer alan Erzurum Anadolu Lisesi'nin 1986 yılı mezunlarının 25'inci buluşmasını gerçekleştirdi. Eski mezunlar yeni mezunlarla birlikte kep fırlatıp, halay çekti.

Merkez Yakutiye ilçesindeki okulda yapılan buluşmada her yıl olduğu gibi bu yıl da duygu dolu anlar yaşandı. Liseden mezun olduktan sonra çeşitli üniversitelerde okuyup, çeşitli meslek sahibi olarak hayatlarına yön veren 1986 mezunlarının tek değişmeyen yönleri ise dostlukları oldu. Her yıl Mayıs ayında Erzurum Anadolu Lisesi'nde buluşan 1986 mezunları Türkiye'nin değişik şehirlerinde yaşadıkları için aylardır birbirini göremeyen sınıf arkadaşları bol bol sohbet etti ve eski günleri yad ettiler.

Eski mezunlar yeni mezunların sevihçlerine de ortak oldular. Onlarla birlikte kep fırlatıp halay çekerek kutlayan eski mezunlar 2017-2918 mezuniyetinde buluşmak üzere ayrıldılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.