Spor Haber Girişi : 05 Aralık 2012 10:30

Erzurum BBS Altınordu'yu ağırlyacak

Erzurum BBS Altınordu'yu ağırlyacak
Spor Toto 3. Ligi 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu hafta kendi evinde gurup lideri Altınordu’yu ağırlayacak.
Erzurumajans-Spor Toto 3. Ligi 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu hafta kendi evinde gurup lideri Altınordu’yu ağırlayacak. 14 maçta hiç yenilgisi bulunmayan, 36 puanla birinci sırada yer alan kırmızı lacivertliler’in 7 deplasman maçında 6 galibiyet, bir beraberliği bulunuyor.
Büyükşehir Belediyespor bu hafta kendi evinde Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurup lideri Altınordu’yu ağırlayacak. 14 maçta hiç yenilgisi bulunmayan, 36 puanla birinci sırada yer alan kırmızı lacivertliler’in 7 deplasman maçında 6 galibiyet, bir beraberliği bulunuyor.

HAFTANIN MAÇI

Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta Kazım Karabekir’de oynayacağı Altınordu maçı ligin de ilgi odağı oldu. Erzurumlu futbolseverlerin merakla beklediği maç, İzmir’de ciddi bir taraftar kitlesi bulunan Altınordu camiasının da nefessiz takip edecekleri bir maç olacak. Erzurum’da Büyükşehir taraftarlarının maça yoğun ilgi göstermesi beklenirken, İzmir’den de az sayıda Altınordu taraftarının Erzurum’a geleceği ve maçı izleyecekleri öğrenildi.

ALTINORDU’NUN YENİLGİSİ YOK

Gurupta Altınordu’ya birlikte en az sayıda yenilgisi olan 4 takımdan biri durumunda bulunan, Emrespor beraberliği ile 5’incilikte kalan Büyükşehir Belediyespor için büyük önem taşıyan maç, mavibeyazlı ekibin guruptaki rotasını da belirleyecek. Sakat ve cezalısı bulunmayan Büyükşehir Belediyespor maça tam kadrosuyla çıkacak.

SADECE ÜÇ MAÇTA PUAN KAYBETTİLER

Altınordu, bu sezon 3’üncü Lig 3’üncü gurupta oynadığı 14 maçta 11 galibiyet ve üç beraberlik elde etti. Hiç yenilgisi bulunmayan Kırmızı lacivertliler rakip takım filelerine 31 gol atarken, sadece 6 golü kalelerinde gördüler. Çıktığı 7 deplasman maçında 6 galibiyet, 1 beraberliği olan Altınordu, 17 gol atarken, sadece 3 gol yeme başarısını gösterdi.

KALELERİ GOLE KAPALI

Kalesinde deplasmanda oynadığı Kocaelispor, Diyarbakırspor ve Yimpaş Yozgatspor maçında gol gören İzmir ekibi, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Kocaelispor maçı dışında puan kaybı yaşamadı. Diyarbakırspor, Yimpaş Yozgatspor’u 2-1, Beylerbeyispor ve Keçiörengücü’nü 2-0, Emrespor’u 1-0 mağlup eden Altınordu, Mardinspor deplasmanında ise 7-0’lık galibiyetle gol yağdırdı.

ALTINORDU DEPLASMAN TAKIMI

Deplasmanda oynadığı 7 maçta bir beraberliği olan İzmir ekibi, kendi evinde oynadığı 7 maçta ise 5 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Sahasında Sancaktepe Belediyespor maçından 1-1, Oyak Renaultspor maçından ise 0-0’lık beraberlikle ayrılan Altınordu, Çorum Belediyespor, Arsinspor, Elazığ Belediyespor, Kahramanmaraş Belediyespor ve Darıca Gençlerbirliği’ni ise puansız gönderdi.

İÇ SAHA MAÇLARI

Büyükşehir Belediyespor’da bu hafta ağırlayacağı Altınordu gibi kendi evinde oynadığı 7 maçın 5’ini galibiyetle tamamlarken, bir maçta berabere kaldı, Kahramanmaraş Belediyespor’a ise mağlup oldu. Kazım Karabekir’de oynadığı 7 maçta 12 gol kaydeden Mavibeyazlı ekip, 4 golü kalesinde gördü. Büyükşehir Belediyespor deplasmanda ise 3 galibiyet, 3 beraberlik ve bir yenilgi aldı.

ADRENALİNİ YÜKSEK MAÇLAR

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurup bu hafta adrenalini yükseltecek maçlara sahne olacak. Lig lideri Altınordu Erzurum’da Büyükşehir Belediyespor’la 6 puanlık maça çıkarken, lig ikincisi Darıca Gençlerbirliği ligin dibinden kurtulmaya çalışan Y.Yozgatsporla evinde karşılaşacak. Ligde üçüncü sırada bulunan Kahramanmaraş Belediyespor son haftalarda bir diriliş yaşayan Diyarbakırspor’la deplasmanda oynarken, şampiyonluk yolunda ciddi bir performans sergileyen Gümüşhanespor gurupta 12’inci durumda bulunan Oyak Renaultspor’u ağırlayacak.

ALTINORDU’NUN 14 MAÇLIK KARNESİ

ALTINORDU A.Ş. 2-0 ÇORUM BELEDİYESPOR
ALTINORDU A.Ş. 3-1 ARSİNSPOR
ALTINORDU A.Ş. 3-0 ELAZIĞ BELEDİYESPOR
ALTINORDU A.Ş. 2-1 K.MARAŞ BELEDİYESPOR
ALTINORDU A.Ş. 1-1 SANCAKTEPE BELEDİYE SPOR
ALTINORDU A.Ş. 0-0 OYAK RENAULTSPOR
ALTINORDU A.Ş. 3-0 DARICA G.BİRLİĞİ

DEPLASMAN

KOCAELİSPOR 1-1 ALTINORDU A.Ş
DİYARBAKIRSPOR 1-2 ALTINORDU A.Ş.
MARDİNSPOR 0-7 ALTINORDU A.Ş.
BEYLERBEYİSPOR 0-2 ALTINORDU A.Ş.
KEÇİÖRENGÜCÜ 0-2 ALTINORDU A.Ş.
EMRESPOR 0-1 ALTINORDU A.Ş.
YİMPAŞ YOZGATSPOR A.Ş. 1-2 ALTINORDU A.Ş
BÜYÜKŞEHİR’İN MAÇ KARNESİ

İÇ SAHA


Büyükşehir Belediyesi Spor 1-1 Maltepespor
Büyükşehir Belediyesi Spor 2-0 Çorum Belediyespor
Büyükşehir Belediyesi Spor 2-0 Arsinspor
Büyükşehir Belediyesi Spor 2-0 Elazığ Belediyespor
Büyükşehir Belediyesi Spor 1-2 K.Maraş Belediyespor
Büyükşehir Belediyesi Spor 2-1 Sancaktepe Belediye Spor
Büyükşehir Belediyesi Spor 2-0 Oyak Renaultspor

DIŞ SAHA

Gümüşhanespor 0-0 Büyükşehir Belediyesi Spor
Kocaelispor 3-2 Büyükşehir Belediyesi Spor
Diyarbakırspor 0-1 Büyükşehir Belediyesi Spor
Mardinspor 0-3 Büyükşehir Belediyesi Spor
Beylerbeyispor 0-1 Büyükşehir Belediyesi Spor
Keçiörengücü 1-1 Büyükşehir Belediyesi Spor
Isparta Emrespor 1-1 Büyükşehir Belediyesi Spor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.