Bölge Haber Girişi : 17 Eylül 2011 00:03

Erzurum BBS çareyi psikologda buldu!..

Erzurum BBS çareyi psikologda buldu!..
TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da devam eden mağlubiyet serisine son vermek amacıyla psikolog desteği alınması planlanıyor.

Erzurum Ajans-TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da devam eden mağlubiyet serisine son vermek amacıyla psikolog desteği alınması planlanıyor.

Mavi-beyazlı ekip dün deplasmanda oynadığı Afyonkarahisarspor maçında rakibine 2-1 yenilirken, üst üste oynadığı 4. maçı da puansız kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Ligin ilk maçında Erzurum'da Anadolu Üsküdar 1908'e 2-0, ikinci karşılaşmada Yimpaş Yozgatspor'a 2-1, üçüncü maçta yine Erzurum'da Darıca Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, dün de deplasmanda oynadığı Afyonkarahisarspor maçında rakibine 2-1'lik skorla boyun eğdi.

Kulüp başkanı Mehmet Aydın, yaptığı açıklamada, takımlarının 3. ligde ilk sezonunu yaşadığını ve yeni bir kadro oluşturduklarını belirterek, bu nedenle uyum sorunu yaşadıklarını söyledi.

Ligin ilk maçında kendi evlerinde Anadolu Üsküdar 1908 karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından bir türlü toparlanamadıklarını anlatan Aydın, ''Takımımızda büyük bir moral bozukluğu ve konsantrasyon eksikliği var. Maç kazanamamanın verdiği baskının sahaya olumsuz yansıdığını görüyoruz'' dedi.

Aydın, takımda yaşanan sıkıntının ne olduğunu bir türlü tespit edemediklerinin altını çizerek, ''Kulübümüzde maddi manevi hiçbir sıkıntı yok. Artık son çare olarak psikolog getirmeyi düşünüyoruz'' dedi.

Takımdaki oyuncularla bire bir görüşmeler yaptıklarını, sorunu çözmek için teknik heyetle ve futbolcularla toplantılar gerçekleştirdiklerini anlatan Aydın, şunları kaydetti:

''Ama anlamıyorum bir türlü istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyoruz. Takımda para sıkıntısı yok. Antrenmanlarımızda da bir sıkıntı yok. Fakat oyuncularımızda sahaya çıkınca bir korku ve isteksizlik hali olduğunu görüyoruz. Gece gündüz tesislerdeyiz. Takımın düzelmesi için hiçbir isteği geri çevirmiyoruz. Atatürk Üniversitesi'nden bir hocayla görüşüp, oyuncularımızla psikologu bir araya getirmeyi planlıyoruz.''

Aydın ayrıca, pazar günü Erzurum'da yapılacak Siirtspor maçının kendileri için önemine değinerek, maçta tüm Erzurumlular'ın desteğini beklediklerini ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.