Spor Haber Girişi : 20 Mayıs 2013 12:30

Erzurum Belediyespor'da kritik gün

Erzurum Belediyespor'da kritik gün
Erzurum Büyükşehir Belediyespor da yönetimin kaderi bugün belli oluyor. Başkan Özakalın, göreve devam edip, etmeyeceklerine bugün akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında karar vereceklerini açıkladı.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediyespor da yönetimin kaderi bugün belli oluyor. Başkan Özakalın, göreve devam edip, etmeyeceklerine bugün akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında karar vereceklerini açıkladı.

Belediyespor Kulüp Başkanı Özakalın, göreve devam edip, etmeme noktasında kulübün Onursal Başkanı da olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile bir ön görüşme yaptığını söyledi. Başkan Küçükler ile yaptığı görüşme ile ilgili detayları bugün akşam yapacakları yönetim kurulu toplantısında yönetici arkadaşlarıyla paylaşacağını söyleyen Akalın, "Toplantıda nasıl bir karar çıkacağını bilemiyorum. Ancak genel eğilim ?devam' yönünde. Ama kesin bir şey söylemem mümkün değil" dedi.

"KÜÇÜKLER İLE ÖN GÖRÜŞME YAPTIM"

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile yaptığı görüşmede, 2 yıllık yönetim sözü verdiklerini ve bu sözün arkasında durmak istediklerini ifade ettiğini anlatan Özakalın, "Taraftarın da bizleri destekleyen kesimlerin genel kanısı da 1 sezon daha görev yapmamız eğiliminde. Alacağımız kararlar doğrultusunda hareket edeceğiz" diye konuştu.

"HOCA KONUSUNDA ÇIKACAK KARARA HERKES UYMAK ZORUNDA"

Yönetim kurulu toplantısında teknik direktör Taşkın Güngör'ün durumunun da gündeme geleceğini söyleyen Başkan Özakalın, "Taşkın Hoca'nın geleceğini de görüşeceğiz. Bütün arkadaşlarımızın görüşlerini alacağız ve o doğrultu da karar alacağız. Yönetim kurulunun alacağı kararlara hocamızın da diğer tarafların da saygı gösterip, uymak zorunda olduğunu söylememe bile gerek yok. Yönetimimizin, kulübün geleceği için en doğru ve isabetli kararı alacaktır" dedi.

"GÖREVİMİZİ GEREKTİĞİ GİBİ İFA ETTİK"

Erzurum Büyükşehir Belediyespor olarak şansız bir sezon geçirdiklerini ve 3. Lig tarihi boyunca ilk kez bir takımın 64 puanla Play Off'un dışında kaldığını ifade eden Başkan Özakalın, "Transferin bitimine 15-20 kala almış olduğumuz görevi de gerektiği gibi ifa ettiğimiz kanısındayım. İlk defa 64 puan alan bir takım Play Off oynayamamıştır. Ama bu saatten sonra ağlayıp, sızlamanın da bir anlamı yok. Önümüze bakmak durumundayız" diye konuştu.

"TECRÜBELERİMİZ ÖNÜMÜZDEKİ YILA POZİTİF YANSIR"

Geride kalan sezon içerisinde yaşanan her olayın kendileri için bir tecrübe ve yeni bir bilgi olduğuna dikkat çeken Özakalın, "Yönetim kurulumuzda göreve devam etme kararı alırsak, yaşadığımız bu tecrübe önümüzdeki sezon pozitif yönde yansıyacaktır.   Bilgi ve birikimlerimizi önümüzdeki sezon hem transfer hem de teknik yapılanması için iyi değerlendirip, direk şampiyon olarak, şehrimize, bize inanan ve güvenenlere bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz" dedi. (Kaynak: Erk Haber)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.