İlçeler Haber Girişi : 06 Mayıs 2019 12:15

Erzurum'da kayıp Furkan'ın cansız bedenine ulaşıldı

Erzurum'da kayıp Furkan'ın cansız bedenine ulaşıldı
Erzurum'un Karaçoban ilçesinde kaybolan 4 yaşındaki Furkan Y.'nin cesedine ulaşıldı.
Erzurumajans-Erzurum'un Karaçoban ilçesinde kaybolan 4 yaşındaki Furkan Y.'nin cesedine ulaşıldı. 

17 Nisan Çarşamba günü evinin önünde oyun oynadıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 4 yaşındaki Furkan Y.'nin cesedi 20 gün sonra çobanlar tarafından bulundu. Küçük Furkan’ın cesedi, yaşadığı Budaklı Mahallesi'ne yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Budaklı kırsalında bulundu. Hayvanlarını otlattıkları sırada bir çukurun içinde çocuk cesediyle karşılaşan çobanlar, olayı jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve 112 acil sağlık ekiplerince cesedin 20 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Furkan'a ait olduğu tespit edildi. 

Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı

Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında küçük çocuğun babası F.Y., amcası Y.Y., dedesi E.Y. ve babaannesi S.Y. gözaltına alınmış, baba F.Y., Hınıs Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştı. 

Furkan’ın cesedi ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı 

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde kaybolduktan 20 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Furkan Yiğit’in cenazesi ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Köyde haberi alarak hastaneye gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

17 Nisan 2019 tarihinde evinin önünde oyun oynadıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 4 yaşındaki Furkan’ın cesedi bugün yaşadığı Budaklı Mahallesi'ne yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki köy çobanlarınca bulundu. Olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri daha sonra cesedi ilçe hastanesi morguna getirdiler.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.