Erzurum Haber Girişi : 04 Temmuz 2023 11:21

Erzurum'da kaza! Epilepsi krizi direksiyon başında yakaladı

Erzurum'da kaza! Epilepsi krizi direksiyon başında yakaladı
Erzurum'da sürücüsünün direksiyon başında rahatsızlanmasıyla kontrolden çıkan araç, korkulu anlar yaşattı. Hızla kaldırıma çıkan otomobil işyerlerine zarar verirken park halindeki bir motosiklet ve sokak lambasını da sürükledi.

Erzurum’da sürücüsünün direksiyon başında rahatsızlanmasıyla kontrolden çıkan araç, korkulu anlar yaşattı. Hızla kaldırıma çıkan otomobil işyerlerine zarar verirken park halindeki bir motosiklet ve sokak lambasını da sürükledi.

 

 

Erzurum’un Yakutiye ilçesi Rabiaana Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen kaza faciaya neden oluyordu. 

 

Yavuz Ç.(49), kullandığı 34 GOM 648 plakalı otomobiliyle Yenikapı caddesinde seyir halindeyken epilepsi krizi geçirdi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yolun sağındaki kaldırıma çıkarak hızla ilerlemeye başladı. Kaldırım kenarındaki işyerlerine zarar veren otomobil, önüne kattığı 1 motosiklet ile sokak lambasını sürükleyip götürdü. Vatandaşların korkulu gözlerle izlediği otomobilin geçişi sırasında kaldırımda kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

 

 

İşyerlerine hasar verdi 


Kaldırımda son sürat ilerleyen otomobil, yolun bitimindeki parkta bulunan elektrik direğine çarparak durabildi. Otomobilin hızla geçtiği kaldırımda ise 5 işyerinin vitrin camları ve tabelası kırıldı. Olay güvenlik kamerası görüntülerine saniye saniye yansıdı. 

 

Durumu iyi 


Sürücü Yavuz Ç, vatandaşlar tarafından aracından çıkarıldı. Haber verilmesiyle olay yerine gelen 112 ekipleri talihsiz adamı hastaneye kaldırdı. Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

 

 

Olayın ardından bölgeye gelen Erzurum Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri, zarar gören işyerlerinde hasar tespitinde bulundu.Kaynak/Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.