Erzurum Haber Girişi : 01 Haziran 2018 14:04

Erzurum'da silahlı çatışma: 5 gözaltı

Erzurum'da silahlı çatışma: 5 gözaltı
Erzurum’da alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki grup, sokak ortasında uzun namlulu tüfeklerle çatıştı.
Erzurumajans-Erzurum’da alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki grup, sokak ortasında uzun namlulu tüfeklerle çatıştı. 1 kişinin yaralandığı olayda 5 kişi gözaltına alındı, 5 adet pompalı tüfek ele geçirildi.



Olay bugün saat 12.30 sıralarında Erzurum’un Yakutiye ilçesi Mahallebaşı Semtinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki grup araçlarından inerek silahlarla çatıştı. Uzun namlulu tüfek ve tabancaların kullanıldığı çatışmada semt halkı büyük korku yaşadı. Yaklaşık 4 dakika süren çatışmada 1 kişi yaralandı. Şahıslar kaçmaya çalışırken, polisin erken müdahalesiyle kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan 5 şüpheliden 5 adet pompalı tüfek ve 2 adet tabanca ele geçirildi.



Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunurken çok sayıda boş kovan göze çarptı
 
Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Son günlerde Erzurum un adı Ramazan ayında anılması gereken konularla değil Maalesef çatışmalar kavgalar silahlar bıçaklar havada uçuşuyor. Peki Şehrimizin İdarecileri ne yapıyor. Şehrimizin güvenliğinden sorumlu zatlar neredesiniz.O anda oradan geçme ihtimali olan bir suçsuz gariban vurulsa nasıl cevap vereceksiniz. YAV BAŞINIZI KUMDAN ÇIKARIN.... EN AZINDAN CUMHURBAŞKANINI ÖRNEK ALIN. YAV BİRAZ ÇALIŞIN BİRAZ YAV. HEÇ DEĞİL ALADIĞINIZ MAAŞI HA EDİN

  • Vah Erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Sen koca Erzurum neylemki kimlere kaldın kimler ben Erzurumluyam diyir gezir hemde Ramazan ayında...eskiden Ramazanda kadınlar iftar için hazırlık yaparlardı o şehirde...şimdi geldim gördümki iftar vakti lokantalar dolar taşar evinde yemek yapmaz artık kadınlar....cinayetlerde ayrı bir kötülük katıyor bu şehre hiç yakışmıyor nerde eski Dadaşlar!!!