Bölge Haber Girişi : 27 Şubat 2010 22:11

Erzurum Emniyetinde bir ilk!..

Erzurum Emniyetinde bir ilk!..
Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, kadroda görevli polislerin doğum ve evlilik yıldönümü günlerini çiçek ve tebrik kartıyla kutlamaya başladı.

Erzurum Ajans-Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, kadroda görevli polislerin doğum ve evlilik yıldönümü günlerini çiçek ve tebrik kartıyla kutlamaya başladı. Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, Müdür İbrahim Çelik’in talimatıyla farklı bir uygulamaya imza attı. Bundan böyle kadroda görevli tüm personelin doğum günleri ve evlilik yıldönümlerinde kendilerine çiçek ve tebrik kartı gönderilecek. Ayrıca evlilik yıldönümü olan personele şubenin iş yüküne göre, şube müdürünün inisiyatifinde bir günlük izin verilecek. Bunun yanında yine evlilik yıldönümü olan personel eşiyle birlikte polisevinde ücretsiz yemek yiyebilecek. Müdürlük personeli uygulamadan büyük memnuniyet duyduğunu söylerken, Emniyet Müdürü İbrahim Çelik ise “Halkın güven ve refahı herşeyin üzerindedir. Bunu en iyi şekilde sağlamaya çalışan personelimizin mutlu günlerinde yanlarında olmak istedik” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.