Türkiye Haber Girişi : 03 Ağustos 2016 10:30

Erzurum eski Emniyet Müdürü konuştu: Tutuklanmadım

Erzurum eski Emniyet Müdürü konuştu: Tutuklanmadım
FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tutuklandığı iddia edilen Erzurum eski Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, açıklama yaptı.
Erzurumajans-FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tutuklandığı iddia edilen Erzurum eski Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, ERKHABER'e konuştu. Yıldız, "Subay çocuğuyum ve iyi bir Atatürkçüyüm. Bunu herkes bilir. Tutuklandığım iddiası doğru değildir. Kaldı ki hakkımda ne bir soruşturma var ne de gözaltı kararı. Bu dedikodunun nereden ve hangi amaçla çıktığını anlayabilmiş değilim" dedi. 

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yapılan operasyonlar kapsamında 33 emniyet mensubu ile birlikte gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı iddia edilen Erzurum eski Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, söylentileri yalanladı. 

Yıldız, iyi bir Atatürkçü ve subay çocuğu olduğunun herkesçe bilinmesine rağmen, adının böylesi bir örgütle anılmasının üzüntüsünü yaşadığını belirterek, "Beni çok iyi tanıyan insanların bulunduğu Erzurum'da hakkımda bu tür haberlerin çıkmasına inanın çok üzüldüm. Hakkımda yürütülen ne bir soruşturma ne de bir gözaltı kararı var. Gözaltına alınmadım ki, tutuklanayım! Erzurum kamuoyunun bu gerçeği bilmesini ve hakkımda oluşturulmak istenilen olumsuz algının ortadan kaldırılmasını istiyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.