Medya Haber Girişi : 29 Şubat 2012 09:43

Erzurum gazetecileri ağırlamaktan mutluluk duyuyor

Erzurum gazetecileri ağırlamaktan mutluluk duyuyor
Erzurum Ak Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Palandöken’e 200 civarında yerli ve yabancı kayak sever gazetecinin gelmesinin sevindirici olduğunu belirterek, “Erzurum her geçen gün kış turizminde önemli adımlar atıyor” dedi.
Erzurum Ajans-Erzurum Ak Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Palandöken’e 200 civarında yerli ve yabancı kayak sever gazetecinin gelmesinin sevindirici olduğunu belirterek, “Erzurum her geçen gün kış turizminde önemli adımlar atıyor” dedi.
Adnan Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, Erzurum’um misafirlerini en iyi şekilde ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
Erzurum'da düzenlenen 'Dünya Kayak Seven Gazeteciler Şampiyonasına katılmak için Erzurum’a gelen gazetecilerin Erzurum’un misafirperverliğinden memnun kalacağına inandığını ifade eden Yılmaz, böylesine seçkin kişilerin Palandöken’e ve dolayısıyla Erzurum’a büyük katkı sağladıklarını bildirdi.
Erzurum Milletvekili olarak kamuoyu görevi yapan gazetecileri Erzurum’da ağırlamaktan büyük bir sevinç duyduğunu da dile getiren Adnan Yılmaz, şunları söyledi:
Ak Parti iktidarı Erzurum’a hizmette asla cimri davranmadı. Erzurum’u kalkındırmak ve geliştirmek için tüm imkanları seferber etti. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Erzurum’un kış turizminde yerini alması için düğmeye basılmış ve dünyada eşi benzeri olmayan atlama kulelerinden tutunuz buz hokey salonlarına kadar, kış turizmini içine alan her türlü tesis Erzurum’a kurulmuştur. 2011 üniversite Kış Oyunlarından da yüzünün akıyla çıkan Erzurum, ismini dünyaya duyurmayı da başarmıştır. Daha çok yolumuzun olduğu bilincindeyiz. Erzurum daha nice başarılara imza atacak, olimpiyatlara ev sahipliği yapacaktır. Erzurum’un siyasetçileri olarak Başta Sağlık Bakanımız olmak üzere diğer milletvekillerimiz ve yerel siyasetçilerimizle birlikte bu konudaki hassasiyetimiz devam ediyor. Başbakanımızın çaktığı bu yatırım çivisini Erzurum’a ve ülkeye yarar sağlayacak boyutta devam ettirmeyi de şiar edinmiş durumdayız. Medyamızın seçkin temsilcilerine şehrimize tekrar hoş geldiniz diyor, yarışmaların başarılı geçmesini diliyorum.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.