Spor Haber Girişi : 02 Mayıs 2012 17:30

Erzurum koşacak

Erzurum koşacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye’de 81 ilde uygulamaya koyulan “Koşabiliyorken Koş Projesi” Erzurum’da da start alıyor.
Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye’de 81 ilde uygulamaya koyulan “Koşabiliyorken Koş Projesi” Erzurum’da da start alıyor.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü “Koşabiliyorken koş” Projesi’ni hayatiyete geçiriyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın talimatı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü’nün 81 ilde uygulamaya koyduğu “Koşabiliyorken Koş” Projesini Erzurum’da da başlattıklarını söyledi. Çintimar, “Türkiye'de ve ilimizde spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla uzman antrenörler tarafından vatandaşlara sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla düzenlenen 'Koşabiliyorken Koş' projesi’ne start verdik. Haftanın bir günü de toplu halde bu proje kapsamında Erzurum halkına spor yaptırmayı amaçlıyoruz” dedi.

ANTRENÖRLER NEZARETİNDE BİLİNÇLİ SPOR

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde düzenlenen 'Koşabiliyorken Koş' Projesi'nin her yaş grubuna açık olduğunu belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, amacın herkese spor yaptırabilmek olduğu belirtti. Çintimar, proje kapsamında Erzurum’da bulunan sekiz adet koşu parkurunda bir erkek, bir bayan antrenör bulundurmayı ve bu antrenörlerin spor yapan vatandaşlara bilinçli bir şekilde çalışmaları konusunda yardımcı olacaklarını ifade ederek, “Haftanın bir günü de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bir spor tesisimizde Erzurum halkına toplu halde spor yaptırmayı amaçlıyoruz. Buradaki gayemizde insanlara bilinçli spor yaptırmak” şeklinde konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.