Siyaset Haber Girişi : 21 Mayıs 2017 19:00

Erzurum MHP'de Bahçeli, ne derse o...

Erzurum MHP'de Bahçeli, ne derse o...
Bugün yapılan olağan kongreyle MHP Erzurum İl Başkanlığına Naim Karataş seçildi.
Erzurumajans-MHP Erzurum İl Başkanlığı görevine Naim Karataş, seçildi. 

Aziziye yolundaki Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Salonunda yapılan kongrede il başkanlığı için Cezmi Polat ve mevcut başkan Naim Karataş aday oldu. Divan Başkanlığını MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın'ın yaptığı kongreye çok sayıda MHP'li delege katıldı. Kongreden Naim Karataş galip ayrılarak MHP' nin seçilmiş Erzurum İl Başkanı oldu. 

Genel Merkez tarafından atanan ve olağan kongrede aday olan Karataş, bugün yapılan seçimde 330, Cezmi Polat  ise 220 oy aldı.

Karataş'ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

"İl Yönetim Kurulu asil: Abdulhalik Demir, Abdullah Kırmacı, Abdurrahim Dursun, Adnan Arslan, Arif Coşkun, Bünyamin Şahin, Bülent Yazıcı, Hüseyin Kanar, İsmail Arslan, Kenan Yıldız, Metin İspirli, Metin Dicleli, Mevlüt Ceylan, Murat Polat, Mustafa Kızılyar, Murat Kocaman, Nihat Uğurlu, Recai Atalay, Semih Coşkun, Selçuk Durmaz, Seyfettin Liman, Selami Babagil, Turgut Taşken ve Yıldırım Arslan"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Onur 01 Ocak 1970 02:00

    Son yıllarda gördüğüm en güzel yorum ALPARSLAN isimli kullancıya ait.. Vallaha hem güldüm hem düşündüm.

  • Alparslan 01 Ocak 1970 02:00

    gariptir insanoğlu misaligibi siyaset solcu istanbul prefösörü ılıcalı ak parti de fransızca prefösörü mhp de milletvekili yılların ülkücüsü cezmi polat seçim kaybediyor heyhatt