Erzurum Haber Girişi : 07 Haziran 2022 10:42

Erzurum Müftüsü yerinde kaldı

Erzurum Müftüsü yerinde kaldı
Resmi Gazete?de yayımlanan atama kararlarına göre, 3 ile yeni müftü atandı ve 7 il müftüsünün yeri değiştirildi. Erzurum Müftüsü yerinde kaldı.

ERZURUM AJANS / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararlar ise şu şekilde:

 

“Bartın Müftülüğü'ne Van Müftüsü Ömer Keskin, Van Müftülüğü'ne Gümüşhane Müftüsü Mehmet Sırrı Şık, Gümüşhane Müftülüğü'ne Hüseyin Gün, Ankara Müftülüğü'ne Adana Müftüsü Hasan Çınar, Adana Müftülüğü'ne Adıyaman Müftüsü Mehmet Taşcı, Adıyaman Müftülüğü'ne Şırnak Müftüsü Mehmet Taştan, Şırnak Müftülüğü'ne Ahmet Dilek, Mersin Müftülüğü'ne Kırklareli Müftüsü Aydın Yığman, Kırklareli Müftülüğü'ne Kars Müftüsü Yusuf Eviş, Kars Müftülüğü'ne ise Hamza Bayram getirildi.” 

 

Öte yandan Erzurum'da Hacı Bahattin Evgi Yatılı Kur'an Kursu'nda 7 çocuğun uğradığı cinsel istismar nedeniyle hiç bir açıklama yapmayan ve eleştirilerin odağında olan Erzurum Müftüsü Şahin Yıldırım ise yerini korudu. İHA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • AHMET KALAN 07 Haziran 2022 12:58

    SAHİPSİZ MEMLEKET OLDUGU İÇİN GAYET NORMAL BİR DAHAKİ ATAMADA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLUR