Bölge Haber Girişi : 29 Aralık 2009 00:39

Erzurum Pasinler'de esnaf feryat ediyor!..

Erzurum Pasinler'de esnaf feryat ediyor!..
Erzurum'un Pasinler ilçesinde bulunan bakkallar ilçede yeni açılan marketle birlikte işlerinin her geçen gün biraz daha düştüğünü söylediler.

Erzurum'un Pasinler ilçesinde bulunan bakkallar ilçede yeni açılan marketle birlikte işlerinin her geçen gün biraz daha düştüğünü söylediler. Marketçiliğin ilerlediği bu günlerde küçük esnafın işlerinin düştüğünü söyleyen Pasinler esnafı yetkililerden küçük esnafa destek olmasını istediler.

Pasinlerli esnaf ilçe nüfusunun günden güne azaldığını ve ilçe de bulunan memur kesiminde Erzurum merkezden alış veriş yaptığını, memurların çoğunun Erzurum'da ikamet ettiğini ifade ederek, yetkililerden destek istediler.

Pasinlerli esnaflar ilçede bulunan memurların bu ilçede para kazandıklarını ama bu ilçede harcamadıkları içinde ilçenin günden güne kan kaybettiğini dile getirerek, esnafın günden güne iş yerlerinin kapanmamasıyla mücadele ettiğini söylediler.

Köksal Orak isimli esnaf, işlerinin günden güne kötüleştiğini ilçede ticaretin durma noktasına geldiğini dile getirerek, kötü gidişatın durdurulamaması halinde bir çok esnafın işyerini kapatmak zorunda kalacağını kaydetti.

Orak, "Pasinler'de bine yakın memurumuz var ama hiç biri Pasinler esnafından alış veriş yapmıyorlar. Oysa ki parayı burada kazanıyorlar ama burada harcamıyorlar. " diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.