Bölge Haber Girişi : 24 Mart 2010 16:52

Erzurum polisinden çocuklara tiyatro!..

Erzurum polisinden çocuklara tiyatro!..
Erzurum'da polis kırsal kesimde yaşayan çocukları tiyatroya götürerek, şehri gezdirdi.

Erzurum Ajans-Erzurum’da polis kırsal kesimde yaşayan çocukları tiyatroya götürerek, şehri gezdirdi.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Şube Müdürlüğü’nce kentte hayatlarında hiç tiyatroya gitmemiş kırsal kesimde yaşayan ilköğretim öğrencileri bugün düzenlenen organizasyonla tiyatroya götürüldü. Gaziler ve Şehitler semtinde oturan 50 ilköğretim öğrencisi Devlet Tiyatroları’nda (DT) sahnelenen oyunu izlemenin sevincini yaşadı. İlk kez tiyatroya gelmenin mutluluğunu ifade eden öğrencilerden Hüseyin Karslı, “Polis abilerimize teşekkür ediyoruz. İlk kez onların sayesinde bir tiyatro oyununu izleme fırsatı buldum. Çok mutluyum” dedi.
TDP Şube Müdürü Emniyet Amiri Engin Özyurt ise “Ayda bir defa kırsal kesimde yaşayan çocuklarımızı böyle tiyatro gibi sosyal aktivitelere götürmeyi planlıyoruz. Emniyet olarak kendi imkanlarımızla onları alarak tiyatroya getiriyoruz. Bize kapılarını açan Devlet Tiyatroları yetkililerine de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Tiyatro sonrası çocuklara hediyeler dağıtılarak tarihi ve kültürel yerler gezdirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.