İlçeler Haber Girişi : 29 Nisan 2013 15:49

Erzurum TDP Tekman'a çıkarma yaptı

Erzurum TDP Tekman'a çıkarma yaptı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğüne bağlı 14 personel ve Emniyet müdürlüğünün maskotu Polican, Tekman ilçesinde, ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ebru sergisine katıldı.
Erzurumajans-Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında, sosyal içerikli destek çalışmaları yürütmek ve bu yönde yürütülen çalışmalara katılım sağlamak amacıyla Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğüne bağlı 14 personel ve Emniyet müdürlüğünün maskotu Polican, Tekman ilçesinde, ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ebru sergisine katıldı.

İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur makamında ziyaret edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları ile bölge esnafı ziyaret edilerek, Erzurum Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğünün faaliyetlerinin tanıtımı yapılarak, ziyaretler esnasında bilgilendirici ve bilinçlendirici broşürler dağıtıldı.

İLGİ ODAĞI POLİCAN

Emniyet Müdürlüğünün maskotu Polican çocuklar ve vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Polican'ı yalnız bırakmayan ve gittiği her yerde yanında bulunan çocuklar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Polican'ı çok sevdiklerini ve ondan ayrılmak istemediklerini tek bir ağızdan bildirdiler. İlçede bu tür etkinliklere yer verilmesinin daha da mutluluk sağlayacağını ifade eden öğrenci, esnaf ve vatandaşlar bu ve benzeri uygulamalara devam edilmesi gerektiğini belirttiler. Başta Erzurum Emniyet Müdürü H.Turgut YILDIZ olmak üzere tüm TDP Şube Müdürlüğü çalışanlarına böyle bir çalışma gerçekleştirdikleri için teşekkür ettiler.

EBRU SERGİSİ


Tekman İlçe Emniyet Müdürü Duraner Yay'ında destekleriyle Polis memuru Mahmut Koç'un özverili çalışma ve ilgisi sonucunda Tekman, Cumhuriyet Orta Okulu resim salonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan ebru sergisini ziyaret eden Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğünde görevli polisler daha sonra Tekman Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etme olanağı buldular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.