Spor Haber Girişi : 24 Mart 2021 14:22

Erzurum'u geçene aşk olsun

Erzurum'u geçene aşk olsun
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Başkent Ankara'da yapılan Federasyon Kupası-3 Short Track Yarışlarına Erzurum damga vurdu. Dadaşlar, madalyaların büyük çoğunluğunu toplayarak, sürat pateninde bir kez daha geçilmez armada olduğunu gösterdi.

Erzurumajans-Türkiye’de Short Track’ın kalbi bu kez başkentte attı. Buz Pateni Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan Federasyon Kupası-3 Short Track Yarışları Ankara Ümitköy Buz Pateni Salonu’nda yapıldı.

 

Nefes kesen yarışmalara sahne olan Short Track Yarışlarına, Erzurum dama vurdu. Dadaşlar, madalyaların büyük çoğunluğunu toplayarak sürat pateninde bir kez daha geçilmez olduğunu gösterdi.

 

Kıyasıya yarıştılar

 

Ankara, Kocaeli ve Erzurum’dan 100 dolayında sürat patenci, kulüpleri adına yarıştı. Nefes kesen yarışlara sahne olan müsabakaları Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü,  Buz Pateni Federasyonu Başkan Vekili  Recep Ali Er, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı  Murat Kocakaya, Federasyon Başkanı Gökhan Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ata Yetişken ve  Arif Karadağ, Erzurum İl Temsilcisi Vedat Refayeli ile diğer davetliler büyük bir heyecanla izledi.

 

 

Erkılıç ilk kez Başhakem

 

Erzurumlu Zeynep Erkılıç ilk kez Başkent Ankara’da düzenlenen Sürat Pateni yarışlarında Baş Hakemlik yaptı. 100 dolayında sporcunun kıyasıya madalya mücadelesi verdiği şampiyona da Dadaşlar Diyarı’ndan Nene Hatun, Ejder Spor, Sevgi Spor, Palkar Spor, Erzurum Gençlik Spor, Palandöken Gençlik Spor, Narmanspor ve Özel Enerji Spor Kulüplerinin sporcuları madalyaları topladı. Dadaş sürat patenciler, madalyaların büyük çoğunluğunu Erzurum’a getirmenin gururunu yaşadılar.

 

Madalyaları verildi

 

Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu Short Track Federasyon Kupası-3 yarışması sona erdi.


Dereceye giren sporculara madalyalarını, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü,  Buz Pateni Federasyonu Başkan Vekili  Recep Ali Er, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gökhan Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ata Yetişken ve  Arif Karadağ, Erzurum İl Temsilcisi Vedat Refayeli takdim etti.

 

 

Bu arada Federasyon toplantısı da Ankara’da yapıldı. Toplantıya aynı zamanda Buz Pateni Federasyonu Yönetiminde yer alan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de katıldı.

 

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gökhan Özdemir, “Yarışmalara katılan sporcu ve antrenörlere teşekkür eder, dereceye giren sporcularımızın başarılarının devamını dileriz” diye konuştu.

 

Nurullah PALA/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.