Kültür-Sanat Haber Girişi : 31 Ocak 2014 13:11

Erzurum Ukraynalıları mest etti

Erzurum Ukraynalıları mest etti
Sochi 2014 Kış Olimpiyatları öncesinde Erzurum'un Kandilli Kayak Merkezi'nde kampa giren Ukrayna Biathlon Milli Takımı, yeniden Erzurum'a kampa gelecek.
Erzurumajans-Sochi 2014 Kış Olimpiyatları öncesinde Erzurum'un Kandilli Kayak Merkezi'nde kampa giren Ukrayna Biathlon Milli Takımı, yeniden Erzurum'a kampa gelecek.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kandilli Kayak Merkezi Tesislerinde kamp yapan Ukrayna Biathlon Milli takımı, Erzurum'a hayran kaldı. Ukraynanılar, kamp için yeniden Erzurum'a geleceklerini açıkladı. Bir haftadır Erzurum'da kampta bulunan Ukraynalı biathloncular, dün Erzurum'da şehir turu yaptı. Şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını gezen Ukraynalılar, Taş Han'da alış-veriş yaparak hediyelik eşya satın aldılar. Erzurum Kandilli Kayak Merkezi'nde kamp yapmaktan mutlu olduklarını ifade eden Ukraynalı teknik adam ve sporcular, bundan sonra yine Erzurum'a kamp için geleceklerini söylediler.

ARISOY: MUTLU OLDUK


Erzurum'da çok iyi şekilde ağırlandıklarını ve 07-23 Şubat 2014 tarihleri arasında Rusya'nın Sochi kentinde yapılacak olan Kış Olimpiyatlarına ideal bir ortamda hazırlandıklarını belirten Ukraynalı Biathloncular, Erzurum'da yaptıkları kamp sayesinde başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy da, Erzurum'a kamp için gelen yerli ve yabancı sporcular ile takımlara kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, Ukrayna Milli takımının Erzurum memnuniyeti karşısında kendilerine teşekkür etti. Arısoy, "Ukranyna Biahlon Milli takımı en iyi şekilde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Onları mutlu etti ve yeniden Erzurum'a kamp için geleceklerine dair söz verdiler. Spor ve turizm kenti olan Erzurum'a yabancıların bu tür yaklaşımı bizleri sevindirmiştir" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.