Erzurum Haber Girişi : 08 Mayıs 2012 10:10

Erzurum vakfı genel kurula gitti

Erzurum vakfı genel kurula gitti
Ankara'daki en eski ve ilk Erzurumlular dayanışma yaklaşımını ifade eden Erzurum Vakfı Genel Kurula gitti.
Erzurum Ajans-Ankara'daki en eski ve ilk Erzurumlular dayanışma yaklaşımını ifade eden Erzurum Vakfı Genel Kurula gitti. Yapılan seçim sonucunda Vakıf Başkanlığına gazeteci yazar Süreyya Güngör getirildi.
Divan Başkanlığına Ferudun Ünal’ın yaptığı Erzurumlular Vakfı Genel Kurulu’nda bir sunum yapan Vakıf eski başkanı Fikret Ulusoy 2009 yılından beri yapılmayan Genel Kurul’u gerçekleştirerek, Erzurumluların dayanışması noktasında yeni bir sinerji oluşturduklarını söyledi. Genel Kurul’a Ankara Çankaya Belediyesi sınırlarında "Dikmen mahallesi" bulunan ve Demokrasi vakfı ile müşterek kullanılan Vakıf hizmet binası konusunda bilgi veren Ulusoy, hizmet binasının değerlendirilmesi konusunda ETÜ ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile görüşme yapacaklarını açıkladı.
Ulusoy’un sunumunun ardından gerçekleştirilen seçimde Erzurumlular Vakfı Yönetim ve Denetim Kurul üyeleri belirlendi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİ

Buna göre, Erzurumlular Vakfı Yönetim Kurulu asil Üyeliklerine: Süreyya Güngör, Murat Çatakçı, Ahmet Gül, Yavuz Okur, Okan Komesli, Şahat Kaya ve Şerafettin Köse; Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine: Mahmut Coşkun, Taha Müftüoğlu, Yücel Amil, Okan Palandöken, Cevdet Sancak, Osman Bozkurt ve Selami Ergün getirildi.
Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Nurettin Dilmaç, Mehmet Canakçı ve Mahir Gürbüz seçilirken Denetin Kurulu Yedek Üyeliklerine de Mahmut Tosun ve Mustafa Kurt seçildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.