Erzurum Haber Girişi : 21 Şubat 2012 17:55

Erzurum Valiliğine yeni şube müdürleri atandı

Erzurum Valiliğine yeni şube müdürleri atandı
Erzurum Valiliğinde oluşturulan yeni şube müdürlüklerine ve boş durumda olan kadrolara atamalar yapıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum Valiliğinde oluşturulan yeni şube müdürlüklerine ve boş durumda olan kadrolara atamalar yapıldı. 08 Haziran 2011 tarih ve 27958 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan “Valilik ve Kaymakamlık Birimleri Teşkilat Görev ve Çalışma Yönetmeliği” ile kurulan Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü’ne Ahmet Erdoğan, boş olan Hukuk Müdürlüğüne Nuri Özbaş, İl Yazı İşleri Müdürlüğüne ise Musa Uludağ atandı. Yeni görevlerine başlayan Şube Müdürleri 20 Kasım 2011 tarihinde Ankara’da yapılan kurum içi görevde yükselme sınavında başarı göstererek yeni görevlerine atanmaya hak kazandılar.
Şehit ve Gazi İşlemleri Müdürü Ahmet Erdoğan 2006 yılından bu tarafa Valilik Bilgi İşlem Servisinde Teknik Uzman olarak görev yapıyordu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden Mezunu olan Ahmet Erdoğan 1958 Tortum doğumlu.
İl Yazı işleri Müdürlüğü’ne atanan Musa Uludağ ise daha önce Tortum Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapıyordu. Necdet Dursun’un emekli olmasının ardından vekaleten yürütülen İl Yazı İşleri Müdürlüğü’ne atanan Musa Uludağ Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu.
K
araçoban İlçe Nüfus Müdürü olarak görev yapmakta iken söz konusu sınavda başarı göstererek Hukuk Müdürlüğü’ne atanan Nuri Özbaş ise Anadolu Üniversitesi işletme Fakültesi mezunu. Özbaş 2004’ten bu tarafa İlçe Nüfus Müdürlüğü görevini sürdürüyordu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.