Bölge Haber Girişi : 13 Haziran 2011 15:53

Erzurum yapılanı karşılıksız bırakmıyor!..

Erzurum yapılanı karşılıksız bırakmıyor!..
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum'da 6-0'ı küçük bir farkla kaybettiklerini belirterek, halkın teveccühünün Başbakan Erdoğan ve hükümetin icraatlarına olduğunu söyledi.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum'da 6-0'ı küçük bir farkla kaybettiklerini belirterek, halkın teveccühünün Başbakan Erdoğan ve hükümetin icraatlarına olduğunu söyledi.

Erzurum'un ahde vefa gösterdiğini söyleyen Korkut, "Gönlümüzde 6 vekilinde Ak Partiden seçilmesinden yanaydı, Sağlık Bakanımız Akdağ, Milletvekili adaylarımız, belediye başkanlarımızla ve Parti teşkilatlarımızla bunun için çalıştık, fakat halkımız aramızda muhalefette bulunsun istedi, tercihini böyle yaptı" dedi.

Ali Korkut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti iktidarın inanılmaz bir rekorla üçüncü döneminde yeni bir zirve yaptığını belirterek "Türkiye Başbakanımızı seviyor, Erzurum seviyor. Yüzde 70'e varan bir destekle Erzurum seçimlerde Başbakan Erdoğan'a tam destek verdi. Biz 6-0 olsun isterdik, ancak halkımız aranızda birde muhalefet olsun istedi. Büyük bir çaba ve gayret içerisinde referandum sonucunu yakalamak istiyorduk, ama olmadı. Son sıra adayımız eksik kaldı, bunun için üzgünüz ancak halkın seçimine de saygımız sonsuz. Erzurum hükümetimize verdiği desteğin fazlasını hizmet olarak alacaktır. Bu hizmetin yerine getirilmesi için başta Sağlık Bakanımız Recep Akdağ, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız el birliği içerisinde çalışma içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.